2013-01-07, 22:03
|
|
Wtajemniczenie
|
Mieszana wymianka mostowa "Zamiast kwiatka"
Dopiero rok się zaczął... jeszcze nie całkiem Mikołajkowo-Dziadko Mrozowa wymianka się skończyła... a tak sobie pomyślałam, że może warto zrobić wymiankę mostową : mostową, bo między Walentynkami a Dniem Kobiet
Co Wy na to?
Ze względu na panujący w Polsce kryzys... na Walentynki, jak również na Dzień Kobiet możemy dostać po jednej róży... więc może same sobie zorganizujemy prezenty
Także tematem przewodnim będzie: "zamiast kwiatka daję: ..."
1. Zapisy będą trwały powiedzmy do końca stycznia.
2. w dniach 1-2 luty roześlę wyniki losowania.
3. Potem od 15 lutego do 1 marca wysyłamy...
a potem cieszymy się jak wariatki i chwalimy się tym, co dostałyśmy 
Koszt "zamiast kwiatka"ustalmy tak standardowo na 30zł
pasi?
No ja wiem... trudno jest porównać ... różne crafty, różne materiały... Al;e przynajmniej mniej więcej żeby się zmieścić 
w paczuszkach powinno się znaleźć też coś słodkiego.
Bardzo proszę, żeby każda zgłaszająca się osóbka, podała trzy ulubione słodycze - tylko proszę bez: najchętniej belgijskie czekoladki, czy japońskie muszi... (czy jak się to pisze)... tak realnie : smakami może...
Zgłoszenia proszę tu w wątku - wraz z ulubionymi słodyczami , adresy na priv wraz z linkiem do posta preferkowego, lub wypisanymi preferkami 
I jeszcze to:
Uwaga!
W związku z poprawką naniesioną do regulaminu,dostępnego TU informuję,że został dodany zapis kar za nie wywiązywanie się z wymianek.
''Za co upominamy użytkowników?
Za wyraźne łamanie:
* nieuczciwego postępowania w organizowanych wymianach - dotyczy nieuczciwych zachowań na Targowiskach oraz wszelkich innych forach. Postępowanie: ban tymczasowy i tydzień na zadośćuczynienie lub wywiązanie się z obietnic; jeśli brak reakcji, to ban stały.''
w następnym poście lista uczestników :
|
|
|