|
Dot.: Poznańskie Sluby :D
hej!
mi teź spodobały sie te torty gdzie piętra są ułoźone jeden na drugim. nie wiem czy zauwaźyłaś ale przy kaźdym zdjęciu tortu jest napisane w jakim "samku" jest dostępny. przy tych "naszych" tortach jest napisane źe są dostępne tylko w samku kremowym. zapytałam o co chodzi i pani mnie wtedy poinformowała ze te torty robi sie na kremie. śmietankowe nie wytrzymałyby konstrukcji?-to juź moje tłumaczenie. jeśli chodzi o próbowanie.. w lodówce było wystawionych kilka tortów ale wszystkie z kremem. no i mi kobitka powiedziała źe z tych moźna sobie kawałek kupić i spróbować. nie wydało mi sie to dziwne bo wiem źe torty na śmietanie są lekkie, łatwiej sie rozwalają i szybciej psują. skoro jednak mamy sprzeczne informacje trzeba to uściślić. ja chyba teź wolałabym lźejszy tort na śmietanie ale podobają mi sie torty na kemie
sukienke rownieź mam w kolorze ecru ale jeszcze nie doszlam do problemu z koszulą dla mojego towarzysza. zresztą ja nie moge sie o wszystko martwić chciałam by miał garnitur w odcieniach brązu ale jemu lepiej w innych kolorach. ostatecznie nie wiem jak bedzie ale postanawiam sie nie przejmować. grunt, źe oboje bedziemy eleganccy:/
|