Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-08, 10:24   #2191
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

chciałam Was trochę nadrobić i już mam opóźnienie w dzisiejszym działaniu..
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Oglądałam dzisiaj z rodzicami wózki, nawet kilka modeli ale raczej zostaję przy Bebetto Solaris. Jeden sprzedawca probował mnie namówić na Xlandera XA czy jakoś tak, bo mają teraz promocję dosć dużą, ale jak złożył, to stwierdziłam, że za duże koła i nijak mi do bagaznika nie wejdzie.
W h&m kupiłam 1 body 56 krótki rękaw, 1 56 długi rękaw i na 62 strój "wizytowy" żabki
Przyniosłam do domu i pokazuję mężusiowi, a on "ok".
Moja mama do niego, że przecież komu mam się pochwalić jak nie jemu, a ten "dziewczynom na forum"
Tak więc jutro obfocę i wkleję, dzisiaj mu nie dam tej satysfakcji
hihihi, Mężu wie co mówi, my tutaj lubimy się chwalić. Tu przynajmniej każdą ciekawią nowe zakupy
czekamy na foty

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
a zwolnienie masz leżące czy chodzące? ja mam niestety leżące, bo innego mi gin nie chce wystawić, dlatego jak już gdzieś wychodzę to staram się mieć jakieś alibi typu dentysta, badania, szkoła rodzenia itp. itd. Ja nie boję się kontroli gdybym ją miała i by mnie zastali, to chętnie bym ich ugościła

ja tam nie lubię smartphonów i innych gadżetów tego typu, już wystarczy, że Tż co jakiś czas ma telefon "najnowszej generacji" i przerażają mnie te wszystkie aplikacje, bo znając mnie pewnie bym ich nie używała. A zdjęcia faktycznie nie najlepsze, ale od tego mam porządny aparat może jestem zacofana ale dla mnie telefon to telefon, choć w przypadku samochodu to się nie sprawdza

Glukozę przeżyjesz, najedz się dzień wcześniej dobrze, że ja się w tej przerwie między 7 a 9 trochę zdrzemnęłam to na chwilę przestałam myśleć o jedzeniu
zwolnienie mam chodzące więc spoko. Ale możliwe, że będą się starali udowodnić mi fikcyjne zatrudnienie
co do telefonów, to nie jesteś zacofana. Ja też bym pewnie została przy tej nokii, ale Tż już nie mógł patrzeć na ten telefon i sprezentował mi nowy

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Moje dziecię ma adhd heeheheh
Noż kurde ale tam wariuje mi

I wiecie co?
Już 2 raz się zdarzyło tak jak dzisiaj,że wariuje strasznie,skacze,puka..a jak mąż przyłoży rękę to momentalna cisza się robi i nic Mąż leży i czeka i czeka i nic... Wstaje,wkurza się i idzie sobie...nie mija chwila i zaś jest: "Ona tańczy dla mnie" i cyrk w brzuchu
droczy się z tatusiem

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora