Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci świat poznają, a mamusiom spać nie dają. III-IV 2012 cz.(X)V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-08, 12:52   #903
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula
Dot.: Nasze dzieci świat poznają, a mamusiom spać nie dają. III-IV 2012 cz.(X)V

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Dziekuje ze pytasz.
Calkiem dobrze. Nie ma juz placzu a zasypianie trwa okolo 20 minut. Noestety musze byc przy niej w pokoju. Mimo oz przeszkadza mi troche maz bo przeciez musi byc przy komputerze. Prosze go aby wychodzil na czas zasypiania malej ale po co... Ostatnio po odlozeniu do lozeczka zaczyna wariowac ale wole smiech i popisy niz ryk
A jak tak przy niej siedzisz i malutka Cie zaczepia to jak reagujesz? W sensie rozmawiasz, zagadujesz czy raczej nie dajesz sie prowkowac i zajmujesz własnymi sprawami :p

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
u nas dobrze zapowiadajaca sie nocka skonczyla sie mega nie wyspaniem dla mnie mlody zasnal o 21 a o ktorej sie obudzil z placzem to nawet nie wiem ale pospal troche a pozniej dlugo sie kotlowal po lozku az sie wkurzylam przykrylam go koldra i przytrzymalam reka i pospal chwile i znow sie kotlowal wrrr masakra i sie smieje skubaniec jeszcze ale w koncu zasnal i spalismy do 9 a na 12 idziemy do przychodni sie wazyc
O to chyba to kotłowanie podobne do wiercenia przez Olafa dziury w łóżku główką? Też taki padnięty a wędruje...

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

Ja o przesadzie na temat obcinanie wloskow nie slyszalam, ale mój Mateusz ma liche wloski, taki meszek, ze nie mam co obcinac, z reszta ja bym chetnie zapuscila dluzsze

Mateuszek ma ostatnio bardzo duzy apetyt, az w szoku jestem i robi bardzo duzo normalnych kup, ostatni rekord 7 normalnych kupsk

no i w sobote spotkalismy sie z dziewczynka ,ktora urodzila sie w tym samym dniu co Mateuszek, świetnie bylo
O też mieliśmy takie spotkanie z rówieśniczką Olafka tydzień temu Super dzieciaczki się porozumiewały, ale malutka odważniejsza od mojego chłopaka Mam nadzieję że uda nam się utrzymać kontakt z mamuską małej choć daleko mieszka...

Co do tych włosków to mi nie pilno obcinać bo na oczy młodemu nie wchodzą - cały wyłysiał zostało mu tylko takie zakole że jak mnich wyglądał Teraz ma coraz dłuższe i więcej i chyba jednak w blondyna idzie tylko te pejsy po przebudzeniu zabójczo wyglądają i Tż się upiera by je skrócić

A u nas noc niby nie zła, bo raz wstał o 3, potem o 7.15 próbował ale przetrzymałam go prawie do 9 No ale zasnął o 22.40, z Tż-tem ja już skapitulowałam.... Najgorsze że to właśnie teraz jak ten remont i do północy podłogi dopiero myje

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując