2013-01-08, 15:42
|
|
jestę wieszczę
|
Dot.: Egzorcyzmy
Cytat:
Napisane przez Senses Woman
Kłóćcie się dalej.
Ale do jasnej choinki pozwólcie komuś mieć jego własne przekonania! Jeśli ktoś wierzy w Anioły to niechże sobie wierzy! Nie wiem po co negować takie rzeczy które wynikają z wiary osobistej? Wiara jest sprawą indywidualną, tak samo jak wegetarianizm czy orientacja seksualna. Widział ktoś Anioła - jego sprawa. Ja też mam bardzo silne poczucie posiadania Anioła Stróża - nie wynika to z wiary tylko z wielu aspektów życiowych i co, za chwilę rozpocznie się nagonka bo przecież go nie widziałam to mam we łbie pokręcone i oczywiście depresję a i pewnie jeszcze ktoś mi przypisze schizofrenię.
I oczywiście te wieczne prześmiewcze ataki w stronę wierzących.
|
Ja też wierzę w anioły i generalnie mam po prostu gdzieś, co ktoś mi przypisze. Wiedzy jako takiej nie mam, bo ciężko to udowodnić tak, by stało się to oczywiste, ale wierzę.
|
|
|