2013-01-08, 18:03
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
Napisane przez Moderna
a cialatko wlasnie sie obudzilo... idziemy na spacerek 
zdjecie mojego merlina 
|
Wcześniej przegapiłam, ale masz ślicznego psiaka 
Wózio też fajny.
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16
a kiedy robiłaś w ogóle?
ja mam zmiany na szyjce więc nie zależnie robię co pół roku. teraz mialam dłuzszą przerwę bo było komplikacje.
|
Ostatnią cytologię miałam w 2011 ok rok przed zjaściem w ciąże, potem ginka nie pytała, a ja jakoś się nie upominałam.
Zawsze mi wychodził dobry wynik.
Ale w czwartek na wizycie się zapytam, bo mam wyrzuty sumienia że tyle czasu bez cytologi chodze.
Cytat:
Napisane przez karolka280888
Witam Wszystkie ciężaróweczki  Od dłuższego czasu nieustannie śledze Wasz wątek i w końcu zebrałam się do napisania i podzielenia się z Wami moim szczęściem  Jestem w 25tyg3dn w ciąży  Wczoraj byłam na wizycie i oprócz zmagań z tarczycą (wykryta subkliniczna niedoczynność w 16 tc) wszystko w jak najlepszym porządku  Jestem już 9 kg na plusie, mały (chłopczyk o prawdopodobnym imieniu Grześ) daje o sobie znać już od 17 tc (wspaniałe uczucie). Jest to nasze pierwsze dziecko no i jak to z wszystkim pierwszym co nam się w życiu przytrafia przeżywam to podwójnie  Chciałabym się Was poradzić ginekolog zleciła mi wykonanie badań na CMV igg i igm czy miałyście je robione?
Pozdrawiam bardzo serdecznie 
|
Witaj.
Gartuluję synusia 
Nie miałam takiego badania...
POwiedzcie mi czy któraś z Was skarży się na bóle krzyży?? Ja od dwóch dni ledwo żyję, ani siedzieć, ani leżeć, cały czas bolą.
Do tego właśnie teraz mam to samo co wczoraj o tej porze. Okropny ból pomiędzy żebrami po lewej stronie. Tak pod sercem. Taki dziwnie piekący i uciskający  Miała któraś coś takiego???
|
|
|