Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-08, 19:41   #2174
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!

Aliku, Ty wiesz jak się przypodobać Preziowi Suede Ubóstwiam.

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
a to moje
Flejksy To jest róż czy fiolet?

Cytat:
Napisane przez AgataBm180 Pokaż wiadomość

Co jest Prezesko ?
Ostatnio takie małe głupotki potrafią mnie zdołować. Np. wybrałam się do miasta w poszukiwaniu biustonosza Avy. Jadę taki kawał, a jedyny sklep na okolicę, gdzie wg strony intern. mieli tę firmę jest zlikwidowany Obeszłam chyba wszystkie sklepy i punkty z bielizną, nigdzie nie mają nic mniejszego niż 70. I już doła złapałam A potrzebuję na gwałt

A teraz znowu mam lepszy humor

Wiosno, gdzieeee jeeeesteś?

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Po części dzięki Wam, bo ja miałam już chwile zwątpienia i chciałyśmy się poddać...

Smooth, no Ślizgacz, tak ma na imię Wiem...
Fajne ma imię. Ja lubię takie, które pasuję czy jakoś wiążą się ze zwierzęciem. Kiedyś szłam do pracy. Godzina 5 rano, ciemno jak w... ciemno po prostu I słyszę "Igor, Igorek...!". Kto wychodzi z dzieckiem o 5 rano?! Patrzę, a tam zza rogu wyłania się Igorek - york, zwany też szczurem na smyczy

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość

W wigilię zamówiłam lakiery - dwa takie same jeden dla mnie jeden do boxa, więc nie pokażę, trochę szły ale doszły.
Na zdjęciu moja dzikuska, taka standardowa, 5-cio kilowa, no po prostu średniej wielkości kot, a obok niej PUDŁO, które może wcale nie jest największym pudłem jakie widziałam, ale w środku były tylko (uwaga!) dwa lakiery do paznokci i jeden rodzaj ozdóbek w mikro pudełeczku A i jeszcze zwrot w wysokości 5zł (przytaśmoany to pudełeczka ozdóbek) - nie mam zielonego pojęcia z jakiej okazji
Nie no ogólnie pozytywnie
Poka lakiery ocenimy
Też kiedyś takie dostałam. Dwa lakiery w środku, a pudło jakbym hurtownię obrabowała

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja do tej pory używałam tylko czterech odżywek: emulsji Glorii, Isany babassu, Pottersa z aloesem i Garniera AiK. Najlepsza była Isana, ale wycofana... Wciąż szukam zamiennika, który nie będzie obciążał. Zerknę sobie na składy tych, które mi pokazywałaś, może któraś mi przypasuje
A ja się Isaną zawiodłam. Ale co włos, to opinia
Kontroluje.

Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Czas edycji: 2013-01-08 o 19:46
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora