Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-09, 11:32   #2803
Lublana
Zadomowienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Też planuje tak robić, posiedzi na chwile po spaniu jak się wysika to super, a jak nie to nie, przynajmniej się do nocnika będzie przyzwyczajał. trzylatki w pieluchach się zdarzają ale czasem takie dziecko mimo uczenia i wysadzania na nocniku ma jakąś blokadę przed zrobieniem np kupki do niego
dokładnie takie samo mam podejście

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Lepiej Wam powiem, moja ex teściowa pracowała w szpitalu i dwa razy przyniosła sobie łożysko od pierworódek i przykładała do znamion, pieprzyków.
Patrzyłam na nią jak na powaloną.
A ona mi tłumaczyła, że one znikną. I znikały
bleeee nie wierzęęę, gdyby tak było byłby to powszchnny sposób, pewnie do syfa jakiegos przyłożyła co i tak by znikł

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Jestem taka zła, że ech. Byłam z mamą u babci i oby dwie się nabijały, że czuję ruchy, że to jelita. Bla bla bla.
Normalnie, aż spasowałam.
PO czym Babcia wymyśliła, że jak już czuję ruchy, to muszę być dalej w ciąży i urodzę wcześniej.
A na pytanie ile utyłam, mówię ze 6 kg podsumowała, że za dużo, to się zapytałam jej w jaki sposób mam sobie odjąć to ?! I że w takim tempie to utyję 20
Nie wiem, czy jestem przewrażliwiona i mnie tak wszyscy wkurzają, czy przesadzam.
trudno, żebyś w 20 tc nie czuła ruchów, nie martw sięchciały byc tymi mądrzejszymi i Ci pokazać cze g wieszNie przesadzasz bo mnie też by takie gadanie wkurzyło. A nie utyłas wcale dużo, jesteś w połowie ciąży

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
mnie od biegających dzieci w pieluchach bardziej przerażają biegające dzieci ciagnące dalej z cycka.. Moja prababcia opowiadała, że ona karmila swoją córkę (moją babcię) jak ta już gadał.. podbiegała do niej i mówila daj cyca..
niesmaczne to jest....
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora