Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-09, 13:48   #416
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
no i śpi jeszcze

to pochwalę sie jaka sobie uszyłam sukienkę na chrzciny do siostrzenicy tża, idziemy 10 lutego rozmiar 36
Wow brawo piękna sukienka, masz talent i super w niej wygladasz.
Co do.kg i rozmiarów mi zostalo jeszcze 6 do zrzucenia ale ostatnio waga stoi w miejscu w stare spodnie i leginsy nie wchodze bo wszystko mam w rozmiarze 34, czasem 32 wiec dupa chodze dalej w ciazowych 34 ale to takie 34 jak normAlne 36 albo 38 tak mi sie wydaje
No i mam flaka w miejscu brzucha niech to cholerstwo juz zniknie

Jak tz wróci z pracy to Zrobie fotki mAlej Kozie i mordercy ;D

Ogolnie jest grzeczna, na poczatku chciala mala caly czas lizac i trzymac nos w okolicy pamersa teraz juz tak nie zwraca.uwagi na dziecko, spi grzecznie, ewentualnie jak ide fo ubikacji a mala zaczyna plakac to leci do mnie jakby mi znac dawala ze jakies dzwieki z lozeczkA dochodza czasami na nia krzykne :/ czego nigdy nie robilam i juz nie mam dla niej czasu ale w ogole nie widze zadnej zlosci czy zazdrości.. Juz kiedys pisalam ze ona nie lubi sie glaskac i przytulac takze nie ma o co byc zazdrosna.. a i kocha gruszke do nosa i mydelko bambino lize jak kupie fride to gruszke dostanie w spadku

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora