Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Mamusie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-09, 18:36   #240
sopai1
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Mamusie 2012/2012

A dzięki dzięki za info i odpoczywam cały czas staram się leżeć jak najdłużej chociaż to niełatwe
Mój lekarz nie pracuje na Kraśnickich tylko tam kieruje swoje pacjentki, niestety jest szefem kliniki w Warszawie a tam jest tylko patologia ciąży i nie ma oddziału położniczego. Najważniejsze żeby były położne w miarę sympatyczne a nie traktujące człowieka jak zło konieczne chociaż każdemu może się trafić gorszy dzień. Ale jestem trochę spokojniejsza, że ktoś tam był i był zadowolony
Ja liczę na to że może będę miała skierowanie na cesarkę z powodu astmy oskrzelowej a jeśli nie to to przynajmniej znieczulenie konkretne jutro właśnie wybieram się do Lbn do mojej alergolog i będę z nią rozmawiała na ten temat
Jeśli chodzi o H&M to w Zamościu jak byłam to przy okazji wpadłam tam i za dużo rzeczy dla mam nie widziałam dla dzieci było trochę ubranek ale wszystko upchane na wieszakach więc ciężko było cokolwiek znaleźć ale daj znać czy coś fajnego się pojawiło

A jeśli chodzi o płeć to trudno powiedzieć, bo lekarz na ostatnim usg powiedział że na 90% będzie dziewczynka z tego względu że poza tym że zasłaniało buzię rączkami to miało nóżkę na nóżkę założoną więc czekam do marca i wtedy może zacznie współpracować
sopai1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując