2013-01-09, 20:14
|
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisane przez rinco
To Kaj już sam wstaje???  Sebi jest tylko 5 dni młodszy, a jeszcze nawet nie podnosi się na czworaki, jak na razie opanował w końcu turlanie się na boki i polubił leżenie na brzuszku, ale tyłka jeszcze nie dźwiga, a gdzie mu tam do wstawania. Nawet jeszcze za bardzo sam nie siedzi, bo składa się do przodu jak scyzoryk, albo po prostu przewraca. Jeszcze nawet nie myślimy o obniżeniu łóżeczka z najwyższego poziomu  To nieźle jest zacofany 
|
Tak Pisałam, że zaczął wstawać w dniu skończenia 7 mies. Spieszy się w świat ten mój chłopak Cóż, dzieciaki różnie się rozwijają. Ty masz za to trochę spokoju jeszcze a u mnie znowu obowiązki domowe leżą odłogiem, bo muszę mieć tego mojego łobuza prawie bez przerwy na oku. Do tego straaasznie marudny jest od ok. tygodnia, bez przerwy na rękach chciałby być. Chyba lęk separacyjny mu się włączył, bo jak tylko pobędzie chwilę z kimś innym, a potem wracam do niego, to tak się na mnie strasznie rzuca i przywiera całym ciałem i już nie chce iść do tamtej osoby na ręce
|
|
|