Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-09, 21:46   #2273
AgataBm180
Placuszek racuszek

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość

nie wiem, czy to może być to samo, ale ja też miałam takie grudki w duzych iloscaich na twarzy i plecach. Jesli to to samo, to jest to tradzik grudkowy. Ja mialam taka diagnoze postawiona przez dermatologa. Leczylam sie ogolnie na tradzik, w 100% nigdy nie zniknie albo rzadko sie zdarza, ale ja mam spokoj, tylko przed @ jest gorzej, ale nie powstaja nowe grudki, a zwykle syfki. U mnie leczenie to były retinoidy - czyli nacięższy oręż w walce z tradzikiem. W razie co, służę radą
Ja od lat też zmagam się z trądzikiem, u mnie to podskórny głównie, cholerstwo ciężko mi wytępić.. za niedługo mam wizytę u dermatologa i zacznę jakieś leczenie nowe..

trądzik to straszna zmora

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
gdzie takie promocje na biovax?

musze i ja spróbować w różnych sytuacjach
w superpharmie, coś mnie kusiło żeby tam pójść właśnie w celu włosowym. Dziś mam dzień na słuchanie swojej intuicji - przykład? moja przyjaciółka szukała wszędzie balerinek na 100dniówkę, w końcu chciała jechać jutro gdzieś do centrum i kupić takie za 70 zł. A ja do niej " chodźmy do C&A" i co się okazało.. wypatrzyłam jej identyczne balerinki w przecenie i dała za nie 14 zł

dziś właściwie same promocje mnie dopadły

nie wiem właśnie, czy zróżnicowanie sytuacji w których włosy się znajdują mają na to wpływ, ale mi zawsze dziwne rzeczy do głowy przychodzą haha wiem tylko, że u mnie się zawsze sprawdziło..

Edytowane przez AgataBm180
Czas edycji: 2013-01-09 o 21:48
AgataBm180 jest offline Zgłoś do moderatora