Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-09, 22:02   #427
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
ja teraz mam pytanie z innej beczki : jakie macie zdanie o zwierzętach przy ciąży? bo przyznaję, że słyszałam, różne opinie, ale nie wyobrażam sobie życia bez mojego kociego wypłosza płci żeńskiej
boicie się tokso i tego wszystkiego ?
moja znajoma jak tylko zaszła oddała kota mamie. ja w ciąży nawet nie pomyślałam, że mogłabym rozstać się z moją kocicą (dopóki nie "poznałam" jej ponad dwa lata temu w schronisku nie cierpiałam kotów- irytowały mnie )

Eleo - córka, syn ... aby tylko wszystko było dobrze i tego Ci / Wam życzę
Ja mam kotkę ale ona nie jest ze mna została w domu rodzinnym uwielbiam ją, ale przyznam że jak tylko wiedziałabym o ciąży to ukróciłabym kontakty choć ją uwielbiam.
Moja bratowa jak była w ciąży to tak uważała że jak kocica wpadła do domu do ich pokoju to mój brat zrobił taka aferę jakby tamta już poronić miała

ogólnie trochę bym się bała.

a zapytam Cię tylko się nie obraź- nie zastanawiałaś się czy czasem Twoja utrata ciąży nie była z tym związana robiłaś sobie jakieś badania na przeciwciała toksoplazmozy?

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora