2013-01-09, 22:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez patrycjja
ja teraz mam pytanie z innej beczki : jakie macie zdanie o zwierzętach przy ciąży? bo przyznaję, że słyszałam, różne opinie, ale nie wyobrażam sobie życia bez mojego kociego wypłosza płci żeńskiej 
boicie się tokso i tego wszystkiego ?
moja znajoma jak tylko zaszła oddała kota mamie. ja w ciąży nawet nie pomyślałam, że mogłabym rozstać się z moją kocicą  (dopóki nie "poznałam" jej ponad dwa lata temu w schronisku nie cierpiałam kotów- irytowały mnie  )
Eleo - córka, syn ... aby tylko wszystko było dobrze i tego Ci / Wam życzę 
|
Ja mam kotkę ale ona nie jest ze mna została w domu rodzinnym uwielbiam ją, ale przyznam że jak tylko wiedziałabym o ciąży to ukróciłabym kontakty choć ją uwielbiam.
Moja bratowa jak była w ciąży to tak uważała że jak kocica wpadła do domu do ich pokoju to mój brat zrobił taka aferę jakby tamta już poronić miała
ogólnie trochę bym się bała.
a zapytam Cię tylko się nie obraź- nie zastanawiałaś się czy czasem Twoja utrata ciąży nie była z tym związana robiłaś sobie jakieś badania na przeciwciała toksoplazmozy?
|
|