Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak to jest z typem urody...julita
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2002-06-18, 08:20   #1
Evoonya
Raczkowanie

GG do Evoonya

jak to jest z typem urody...julita

julita i jet11 (watek "balejaz") wywolal temat typu urody, temat dla mnie dosc drazliwy [img]icons/icon9.gif[/img]. otoz jest tak, mile kolezanki: naturalnie jestem szatynka o zielono-brazowych oczach, o cieplej, oliwkowej karnacji, szybko lapiacej opalenizne. do niedawna robilam sobie gesty balejaz w kolorze slomianego blondu i bardzo fajnie sie w takiej kolorystyce czulam. ki diabel wiec mnie nagle podkusil? ano podkusila mnie kumpelka: "wiesz, bedzie u nas w pracy X.X. (majaca opinie jednej z najlepszych wizazystek w kraju), wpadnij, szkoda przepuscic okazje na profesjonalne konsultacje". spielam wiec wlosy w kite, i bez makijazu oddalam sie w rece X.X. diagnoza byla dla mnie zaskakujaca: ponoc jestem typem zimnym, i najlepiej bedzie mi w ciemnych wlosach i chlodnej tonacji make-up'owej. bylam wtedy glodna zmian, wiec zaufalam i dokonalam metamorfozy zgodnie z zaleceniami. (....tu dlugie milczenie....) bylo to 2 m-ce temu, i od tego czasu ciagle widze ogromne znaki zapytania w oczach mojego faceta, znajomych i rodziny. zgodny chor: co ty zes zrobila?! no wlasnie, co ja zrobilam. gdybym chociaz w tym nowym image'u (psia mac...) czula sie dobrze - ale czuje sie fatalnie! geba jakas smutna, zimna, nie pasujaca do mnie i do mojego charakteru. chodze z tym smetnym kolorem (ciemny braz) i szlag mnie trafia. chce jak najszybciej wrocic do moich dawnych wlosow, choc wiem, ze ryzykuje ich zniszczenie. rozgadalam sie mocno, a przekaz w sumie sprowadza sie do tego, aby jednak ufac sobie i swojemu samopoczuciu w danej kolorystyce. jesli podobamy sie sobie, naszemu facetowi, etc - ostroznie ze zmianami, nawet sugerowanymi przez najlepsze wizazystki pod sloncem. czasem pomoga, a czasem wcisna nas w swoja jedynie sluszna wizje kolorystyczna. macie jakies doswiadczenia w tym temacie?
Evoonya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując