Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-10, 11:37   #3406
happy blue
Zadomowienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
ja to jednak ciamajda jestem.. Zgubiłam kartę prowadzenia ciaży...

Poszłam do apteki, bo wcześniej pojechałam do lekarza bo mnie tak napiep.rz.a.ło gardło, że już nie mogłam ani spać ani pić ani życ.. Nie istotne..

W aptece stoje w okienku ale nie moglam znaleźć porfela więc poszłam do stoliczka grzebać w torebce, połowa rzeczy mi z niej w między czasie wypadła.. jakoś to pozbierałam, znalazłam portfel zapłaciłam i wyszłam..

Teraz do mnie dzwoniła jakaś babka, że znalazla moją kartę prowadzenia ciąży i że zostawiła ją w aptece.. Zdarząją się jednak kochani ludzi.. To mi trochę wiarę w świat umacnia

uff ja dwa razy zgubiłam telefon i dwa razy oddzwonili

lecę sprawdzić czy mam numer telefonu wpisany w kartę ciąży

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
powodzenia

no i te widzę w kowbojkachŚlicznie będziesz wyglądać
co mi się tu podśmiechujesz? nie dla mnie suknie ślubne i czółenka, nic na to nie poradzę nie chcę czuć się jak pajac butów nie mogę znaleźć póki co.

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość

gratulacje

ale piekna fota i jak super widac nosek oczka ślicznyy

oo to moja suka po tylu dniach łazilaby po katach i koty wyjadala hehehe a potem zygala hehe

trzymam bedzie dobrze

ja pozniej po trochu ponadranbiam bo niestety czas leci robota czeka hehehe a ja jescze dzisij mam zjazd czarownic czyli spotkanie u mamy wszystkich siostr czyli jest nas 3 dawno sie nie widzialysmyw takim skladzie no i mama to 4 baby :P

powodzenia za dzisijesze wizyty!!!!!!!!!
wow, spotkanie czarownic to jest moc

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
ślub, obiad po ślubie i sesje zdjęciową

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

kod wielokrotnego użytku wpisz perfect10

nic nie płaciłam za wysyłkę

przysięgamy w dworku białoprądnickim a potem obiad w restauracji pod dworkiem a potem sesja, ale to tajemnica gdzie :P
Mysia, super ta sala, powiem Ci, że za 400 zł też bym wynajęła, jakbym miała jakiś gości, ale u nas będziemy tylko my i świadkowie. I nie wiem gdzie ich zabrać na obiad

Dzięki za kod