Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-10, 10:52   #424
Madaaa
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez majlenka_ Pokaż wiadomość
No muszę kiedyś sama zrobić i podać na stół. Niech jedzą to co jest

A co do słodyczy to ja nie muszę ich jeść, za to napoje gorące typu kawa herbata to słodzę 1 łyżeczkę. Gorzką wypiję tylko herbatę czerwoną i zieloną.

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

a tak poza tym to witam wszystkie Wizażaki

Na zewnątrz piękna zima. Biało, sypie, że hej!

A wczoraj wieczorem rozmawiałam z kolegą i zaprasza mnie na narty! Ale ja nigdy nie jeździłam i chce mnie nauczyć. Jechałybyście na moim miejscu?
Jechalabym Zawsze chcialam probowac jezdzic na nartach.Nie odmowilabym

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
całkiem herbatę (też z dużą ilością cytryny) słodziłam 3 łyżeczki a kawę (rozpuszczalną z mlekiem) 1 przestałam słodzić, nie jem słodyczy (postanowiłam sobie pozwolić na coś raz w tygodniu ale tylko, jeśli naprawdę nie będę mogła się powstrzymać ), planuję też przerzucić się na jogurt naturalny, którego niestety nie cierpię, jest dla mnie strasznie kwaśny i zawsze dosładzałam go miodem, a teraz już nie chcę
jest ciężko, bo naprawdę kocham słodycze, oddałabym wszystko za ptasie mleczko, paczkę żelek czy czekoladę ale zawzięłam się i muszę jakoś wytrzymać
No to brawa I zycze wytrwałości. A na miod mozesz sobie pozwolic. Jest zdrowy Ja zas lubie kwasne kefiry i maslanki
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora