2013-01-10, 11:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Wrocław
Cytat:
Napisane przez caate
a za co ją cenisz konkretnie?
|
1) Za to, że z kamienną twarzą i bez zbędnych komentarzy, ale z pewnością w rękach, szybkością i fachowością doprowadziła moje długie do pasa, zielone i przypominające teksturą siano włosy po ściąganiu czerni (na którą farbowałam lat 7) u innego fryzjera do stanu takiego, że znów dostaję za nie komplementy i wyglądam jak człowiek, nawet w miarę ładny,
2) ergo za dużą umiejętność dobierania farby (rodzaju i koloru) tak do człowieka jak i stanu włosów,
3) za pedantyczną wręcz dokładność w nakładaniu farby, czesaniu i stylizacji (gdy Ania wyprostuje mi włosy, to wyglądają świetnie nawet po 4 dniach od stylizacji, a sam efekt prostowania jest jak z najlepszych prasowych reklam);
4) za to, że podcięcie końcówek to u Niej naprawdę 1 cm, góra 2, a nie 10,
5) za masaż głowy podczas zmywania farby, tak nie robi nawet mój TŻ <3,
6) za kulturę osobistą - chcesz rozmawiać to chętnie podejmie temat, nie chcesz, to nie skatuje Cię żadnymi dziwnymi opowieściami na temat całego swojego życia, tylko zwyczajnie będzie pracowała na Twojej głowie w skupieniu; ale tym akurat charakteryzują się wszyscy ludzie tam pracujący, na szczęście.
No to chyba tyle. Fachowa osoba po prostu, która nie jest w stanie Cię skrzywdzić.
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach. 
|
|
|
|