2013-01-10, 12:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Cytat:
Napisane przez blond bunny
nie jestes jakas siłaczka i nikt nie moze wymagac od ciebie ze bedziesz zapieprzac na 2-3 etaty  on musi uszanowac ze wiele dla was robisz i korona mu z glowy nie spadnie jak odniesie talerze do kuchni  moj sie tego ost nauczyl i robi to z radoscia  ale co mu nabzyczalam nad uchem to moje 
|
Z radością powiadasz cos Ci cię ten TZ nawraca na mega pozytywną strone mocy ale ile ich trzeba wychowywac 
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------
Cytat:
Napisane przez infatuated
ja też mam astygmatyzm, ale na jednym oku  -1,25 a na drugim -0,5  Ty masz malutko, to pewnie aż takiej róznicy nie zobaczysz "w" a "bez"  ostrzej troche będzie. Ja normalnie mogę funkcjonować bez oksów/soczewek ale do nauki czy kompa są mi niezbędne, lepiej mi po prostu
fajnie, że się zdecydowałaś  bo pięknie wyszło  uwielbiam ten kolor
mega jest 
|
dziekuje mi tez sie podoba a zdecydowalam sie dzieki zdjeciom m.in głownie wlasciwie Twoimi wczorajszymi
okulary juz wybralam, beda za kilka dni.
Normalne, do czytania i samochodu wiec nie musze w nich wygladac pieknie.
a moze nie powinnam brac w ogole jak nie zobacze duzej roznicy?
czy dobrze zrobilam, bo wada sie moze poglebic?...
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------
Cytat:
Napisane przez infatuated
ja też mam astygmatyzm, ale na jednym oku  -1,25 a na drugim -0,5  Ty masz malutko, to pewnie aż takiej róznicy nie zobaczysz "w" a "bez"  ostrzej troche będzie. Ja normalnie mogę funkcjonować bez oksów/soczewek ale do nauki czy kompa są mi niezbędne, lepiej mi po prostu
fajnie, że się zdecydowałaś  bo pięknie wyszło  uwielbiam ten kolor
mega jest 
|
dziekuje mi tez sie podoba a zdecydowalam sie dzieki zdjeciom m.in głownie wlasciwie Twoimi wczorajszymi
okulary juz wybralam, beda za kilka dni.
Normalne, do czytania i samochodu wiec nie musze w nich wygladac pieknie.
a moze nie powinnam brac w ogole jak nie zobacze duzej roznicy?
czy dobrze zrobilam, bo wada sie moze poglebic?...
|
|
|