Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-10, 12:49   #142
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
nie jestes jakas siłaczka i nikt nie moze wymagac od ciebie ze bedziesz zapieprzac na 2-3 etaty on musi uszanowac ze wiele dla was robisz i korona mu z glowy nie spadnie jak odniesie talerze do kuchni moj sie tego ost nauczyl i robi to z radoscia ale co mu nabzyczalam nad uchem to moje
Z radością powiadasz cos Ci cię ten TZ nawraca na mega pozytywną strone mocy ale ile ich trzeba wychowywac

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez infatuated Pokaż wiadomość

ja też mam astygmatyzm, ale na jednym oku -1,25 a na drugim -0,5 Ty masz malutko, to pewnie aż takiej róznicy nie zobaczysz "w" a "bez" ostrzej troche będzie. Ja normalnie mogę funkcjonować bez oksów/soczewek ale do nauki czy kompa są mi niezbędne, lepiej mi po prostu

fajnie, że się zdecydowałaś bo pięknie wyszło uwielbiam ten kolor

mega jest

dziekuje mi tez sie podoba a zdecydowalam sie dzieki zdjeciom m.in głownie wlasciwie Twoimi wczorajszymi

okulary juz wybralam, beda za kilka dni.
Normalne, do czytania i samochodu wiec nie musze w nich wygladac pieknie.
a moze nie powinnam brac w ogole jak nie zobacze duzej roznicy?
czy dobrze zrobilam, bo wada sie moze poglebic?...

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez infatuated Pokaż wiadomość

ja też mam astygmatyzm, ale na jednym oku -1,25 a na drugim -0,5 Ty masz malutko, to pewnie aż takiej róznicy nie zobaczysz "w" a "bez" ostrzej troche będzie. Ja normalnie mogę funkcjonować bez oksów/soczewek ale do nauki czy kompa są mi niezbędne, lepiej mi po prostu

fajnie, że się zdecydowałaś bo pięknie wyszło uwielbiam ten kolor

mega jest

dziekuje mi tez sie podoba a zdecydowalam sie dzieki zdjeciom m.in głownie wlasciwie Twoimi wczorajszymi

okulary juz wybralam, beda za kilka dni.
Normalne, do czytania i samochodu wiec nie musze w nich wygladac pieknie.
a moze nie powinnam brac w ogole jak nie zobacze duzej roznicy?
czy dobrze zrobilam, bo wada sie moze poglebic?...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora