Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-10, 15:17   #162
201606240916
Konto usunięte

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
maska dolce anti age test zrobiony super jest miękkie i piękne włosy, nie sterczą każdy w swoją stronę i nie puszą się jak to bywało po innych maskach/odżywkach co nawet widoczne było kilka dni temu na zdjęciach które dodałam, jak zdążę to dam porównanie włosów
Tak wyglądały po masce alterry
Tak po dzisiejszej anti age
To też dziś, lepiej kolor widać, że mam ten poziom 9
Rzeczywiście, o wiele bardziej gładsze i odżywione po tej masce dolce.

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Wczoraj bardzo pokluciłam sie z Tż-em
skumulowało mi sie wszystko...
te wiecznie nie pochowane rzeczy,nie wypakowane zakupy,chleb i kubki w pokoju, gary w zlewie, gacie kolo zamiast w koszu na brudy...itp, itd..
a dzisiaj ma urodziny i w sumie troche mi głupio.
Przeprosiłam ale tez powiedzialam, ze moglam to powiedziec w inny sposob, ale moje zarzuty nadal sa aktualne...
ach, skąd ja to znam Mój mąż też taki był, wszędzie zostawiał po sobie tylko bałagan. Ale kilka razy mu pobrzęczałam nad uchem (jak to ujęła Bunny ), i z czasem zaczął po sobie sprzątać

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
ja mowie ze zolta- bo najbardziej uniwersalna skladowo. ale wszystko zalezy jakie masz wlosy, co lubia i jakie z nimi problemy- bo jak np ktos ma zniszczone i dopiero zaczyna akcje ratunkowa to lepiej czarna.
a jak ktos jest zadowolony z wlosow jakie juz sa to brazowa. a jak chcialby nadac im miekkosci i nawilzenia to zolta.

czekam i czekam co powiesz na ta zolta gliss kur
bardzo jestem ciekawa reakcji twoich kłaczkow na nia
dobrze ze modem ruszyl, moj lata poki co prawie cala dobe i mega
schauma rzadzi jak kiedy trafie cos podobnego to dam znac
ja tez czuje sie soba w blond ech w dupie mam, nie beda mnie zmieniac na sile- mam byc soba a soba jestem w blondzie

moze sprawic klopot z kolorem- typu rudzenei/zolkniecie ale wszystko zalezy od wlosow wiec najlepiej obserwowac. w ksiazce z chemii fryzjerskiej z lat 90 mam ze oleje (czyt, tluszcze) i nafty powoduja oslabienie koloru we wlosie. ale wiadomo moze byc to przestarzale juz info, dzis mamy inne farby i w ogole ale lepiej dmuchac na zimne
Macie na myśli odżywkę do spłukiwania, czy ekspresową w sprayu, czy serum w sprayu?

Chyba spróbuję z tą naftą. Będę używać raz na tydzień, na 10 min przed myciem, i zobaczę co się będzie działo. Ale to po następnym farbowaniu, wtedy będę miała bardziej chłodny kolor przy głowie, i będę miała lepsze porównanie. Oczywiście następne malowanie będzie c10
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora