Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-10, 16:01   #3612
vvgh
Wtajemniczenie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie. Zostałam trochę uspokojona. Za 3 tyg. będzie coś więcej wiadomo. A więc okazało się, że pierwsze badanie było robione gdzie indziej niż drugie, i to też ma spory wpływ na wyniki . Niby nie powinno tak być, ale co laboratorium to inny sprzęt a nawet personel, dziwne ale ponoć tak jest. Dla mojego gin. podejrzane było to, że za pierwszym i drugim razem IgM wychodziło ujemne (to jest najważniejsze) a była ośmiokrotna różnica w IgG! z 37.7 na 297.9 !!!!! Mówił, że gdyby coś było nie tak to IgM byłoby także dodatnie. Więc dał mi skierowanie na ponowne wykonanie tej toxo w szpitalu tam gdzie on pracuje. Mam to zrobić dopiero za 3 tyg. żeby wynik był wiarygodny. Mam nadzieję, że to głupie IgG się nie pogorszy. W przeciwnym wypadku dostanę antybiotyk dla kobiet w ciąży Rowamycynę. Gin mówił,że miał wiele pacjentek z toxo z dużo gorszymi wynikami i jeszcze nie spotkał się z przypadkiem żeby zaszkodziło to dziecku, mam nadzieję, że wszystko co mówił się sprawdzi, a za 3 tyg. jak wyniki będą dobre odspanę z 100% ulgą

VVGH i Mysia - trzymam kciuki za wasze śluby, jestem pewna, że to będą jedne z najpiękniejszych dni w waszym życiu
Wspaniale, że lekarz tak powiedział. On się zna, więc widocznie to drugie też by musiało być powiększone. Teraz odpocznij, nie martw się Może zrób sobie jakieś dobre jedzonko?

Dziękuję za kciuki!