Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XVI zimowo;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-10, 20:50   #4552
CrimsonGhost
Zadomowienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Rany, śliczne i proste jak strzały.

Jakbym o sobie czytała. Często mam napady głupawki i umiem przez długi czas żartować i śmiać się jak popie****ona. Ludziom się wydaje, że mam taką osobowość, a tak naprawdę po prostu zapominam wtedy, jak nie cierpię tego świata, kiedy się nie śmieję. Niby się tym nie martwię, ale czasem mi się wydaje, że ludzie w moim otoczeniu mnie nie do końca znają i zastanawiam się, czy chcieliby ze mną przebywać, gdyby lepiej rozumieli, że mój gorszy dzień to nic wyjątkowego i nie zawsze jestem taka wesoła.

A poza tym miała jakieś fajne działanie na włosy?
Jak dobrze, że nie jestem sama... Ja potrafię się zamknąć w pokoju i nigdzie nie iść. Udawać chorobę żeby być sama. Z dala od tego całego syfu. Ja zaś jestem pewna, że nikt nie chciałby ze mną przebywać znając to, jaka jestem... Chociaż powiem wam, że z wami mi dobrze. Nie muszę nic ukrywać (jak np. teraz.) otworzyłam się i mnie nie wyśmiał nikt

Rumiankowa? Zmiękczała i to bardzo W ogóle fajna bardzo i niedługo chyba kupię. Obecnie mam tę z fitomedu (na blogu jest u mnie) i jest cudowna. Boję się, że ziółka przesuszą ale oj tam...dziś na 30minut nałożyłam i nic nie obciążyła.

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zgłoś do moderatora