Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-10, 21:00   #1539
Pstynia
Raczkowanie

Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
No właśnie, musi łapać i próbuję mu wciskać do buźki więcej, z tym że on się już przyzwyczaił to tego że inaczej chwytał tą nakładkę i w ten sam sposób ciągnie z samego cyca, ciekawe czy go tego oduczę... Czasem aż podskakuję jak mocniej ściśnie, nie wyobrażam sobie jak to jest jak dzieci z ząbkami ugryzą, brrrrrrrr!
uhh... już się boje co u mnie bedzie, narazie jak zdejmuję nakładkę i mu daję samą pierś to dobrze ssie i nic mnie nie boli, czasem tylko się denerwuje ze juz mało leci chyba i szarpie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Sara bywa naprawdę bardzo różnie.Czasem śpią razem, czasem jedno śpi drugie aktywne.W nocy przeważnie jak jedno wstaje to drugie też się budzi.A radzę sobie doskonale bo bardzo często jestem sama.Dziś np. poskładałam pranie, upiekłam kurczaka, posprzątałam a zaraz się biorę za ciasto
Szacunek dla Ciebie, jak Ty to ogarniasz! Podziwiam!

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Matko jakiego ja mam wiercika to szok
Jak mam go przewinąć lub kąpać to tak wierzga że zawsze uleje...
Wasze szkraby też takie "ruchawe" mocno?

Dzisiaj pierwszy raz robie kaszke na mleku - morelową, ciekawe czy mu zasmakuje.
Kupiłam smoczek do kaszek więc zobaczymy
Mój miał tak ok 2tg, zawsze z rana i przed kąpielą az się martwiłam że mu się ulewa
Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
śpi...wreszcie od rana...zobaczymy jak długoaż płakać mi sie chce tak mnie wykonczyla i wyssala głowa mi pęka. idę spać, bo wykituje zaraz a zawsze po szczepieniu tak mi ladnie spala... do dziś jak wstanie to zajrze do Was oby noc była spokojna, bo dziś znów jesteśmy same
Spokojnej nocy kochana, mam nadzieję że jutro będziesz miała lepszy dzień

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Dziewczynki... jako że zbliża się okres rozliczeń podatkowych za rok 2012 chciałabym was bardzo prosić o 1 % dla mojej Hani

dane do rozliczenia:
Wystarczy, że w formularzu PIT w rubryce nazwa OPP wpiszesz:
Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
KRS:0000037904 ,
a w rubryce Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1% adnotację
"12169 Bednarz Hanna"

jeśli chcecie poczytać więcej o historii Hani to http://haniawczesniak.smyki.pl
Dobrze że napisałaś, oddamy swój procent dla Malutkiej

Pędzicie jak szalone Musze jeszcze Was doczytac. Szukam jakiegoś lezaczka bujaczka dla małego ale jest tego sporo i nie wiem co wybrać i czy to wogóle zdaje egzamin?
Pstynia jest offline Zgłoś do moderatora