Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kto od dzis codziennie ze mna cwiczy ?...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-06, 11:59   #1
bandziorka007
Rozeznanie

kto od dzis codziennie ze mna cwiczy ?...

Postanowilam ze od dzis zaczynam codzinne cwiczenia ,zwlaszcza cwiczenia na miesnie brzuszka ,nog i posladkow.Rok temu mialam switna figure, przy 170cm wzrostu wazylam 50 kg, mialam extra figure, plaski brzuszek, jedrne posladki i wogole wysportowana sylwetke.Na dzien dzisiejszy waze 58 kg i moj TZet nie daje mi spokoju mowiac ze "wisi mi sadlo", mam celulit na posladkach i udach ", ja sam to doskonale wiem ale tak nardzo kocham jedzenie a na cwiczenia jakos nie moge sie przemoc.Okropnie lenistwo!!! az wstyd mi za siebie ze sie tak zapuscilam !!!
postanowilam ze od dzis juz naprade wezme sie ostro do pracy i pokaze mojemu TZetowi ze moge byc jeszce super cialo i fajnie wygladac.Zaczynalam juz kilkanascie razy moje "treningi" ale po zrobieniu 10 brzuszkow nie wytrzymywalam i jak zawsze sie poddawalam ale od dzis juz naprawde chce cwiczyc !
Jesli jeszce ktoras z Was tez chce od dzis robic z siebie super laske to piszcie tutaj i pomozcie mi sie przemoc chcialabym zeby codziennie tutaj kazda "pilnowala" druga zeby pocwiczyla .Ja wiem ze kazda moze napisac ze juz dzis cwiczyla itp. ale ja naprawde bede szczera i chcialbym zeby kazda z nas byla.

ps.powiedzcie mi jeszce prosze czy lepiej jest cwiczyc rano czy wieczorem
bandziorka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując