Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-11, 21:00   #526
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Witam nowe mamusie!
Oczywiście buziaki dla jubilatek
U nas noc jak zwykle taka sobie - ja już wymiekam... Mala w nocy srednio spi (budzi sie kilka razy) a w dzien prawie wcale - teraz wlasnie się obudzila po... 10 min - wczesniej jak zasnela po 20 min placzu to obudzila sie tez po 10 min Teraz lezy na naszym lozku i krzyczy tudziez gada a mi sil juz brak bo nic nie mozna zrobic - nawet nie mam jak sie pojsc umyc.
Moze jestem okropna ale przestaje reagowac na jej krzyki juz - dobrze ze moge cos napisac bo ja widze a ona mnie ale pewnie zaraz i ta przyjemnosc zostanie mi odebrana...
Juz jest wyk wiec ide...
ojej, współczuję Wam obu Wydaje mi się, że Mała płacze ze zmęczenia i pewnie ze zmęczenia nie może spać. Pytanie tylko co jej przeszkadza w odpoczynku. Może coś jej dolega? Może ma za dużo wrażeń?

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
WYGRALIŚMY WOJNĘ Z UBEZPIECZALNIĄ!!! WSZYSKO ZOSTANIE ZAPŁACONE....CZEKAM NA TEL.OD REHABILIT.KIEDY JEJ PASUJE I MYSLE ZE OD PONIEDZIALKU RUSZAMY!!!!!!!!!
super!

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
no teraz to trzeba się z dala trzymać od takich miejsc
u nas jest kilkanaście tysięcy zachorowań na grypę tygodniowo
a ja przed świętami wirusa chyba właśnie w CH złapałam
hmm... a my dziś byliśmy w Ikea Mam cichą nadzieję, że Leosiowi nic nie będzie- nie choruje od września.

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Wygrałam
http://allegro.pl/show_item.php?item=2928426626
tak już trochę przyszłościowo, na wiosnę
fajny!

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
ładne ale czy mi się wydaje czy ta pani ma dziecko na smyczy (szelkach)
tak mi się wydaje Słyszałam o smyczach (szelkach) do nauki chodzenia. Może to to

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
dziewczyny wygrałam kocyk la millou ale mam szczęście
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora