2013-01-11, 21:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Cytat:
Napisane przez karmeelek
Witam nowe mamusie! 
Oczywiście buziaki dla jubilatek 
U nas noc jak zwykle taka sobie - ja już wymiekam... Mala w nocy srednio spi (budzi sie kilka razy) a w dzien prawie wcale - teraz wlasnie się obudzila po... 10 min - wczesniej jak zasnela po 20 min placzu to obudzila sie tez po 10 min  Teraz lezy na naszym lozku i krzyczy tudziez gada a mi sil juz brak bo nic nie mozna zrobic - nawet nie mam jak sie pojsc umyc.
Moze jestem okropna ale przestaje reagowac na jej krzyki juz - dobrze ze moge cos napisac bo ja widze a ona mnie ale pewnie zaraz i ta przyjemnosc zostanie mi odebrana...
Juz jest wyk wiec ide...
|
ojej, współczuję Wam obu Wydaje mi się, że Mała płacze ze zmęczenia i pewnie ze zmęczenia nie może spać. Pytanie tylko co jej przeszkadza w odpoczynku. Może coś jej dolega? Może ma za dużo wrażeń?
Cytat:
Napisane przez muminek88
WYGRALIŚMY WOJNĘ Z UBEZPIECZALNIĄ!!! WSZYSKO ZOSTANIE ZAPŁACONE....CZEKAM NA TEL.OD REHABILIT.KIEDY JEJ PASUJE I MYSLE ZE OD PONIEDZIALKU RUSZAMY!!!!!!!!!
|
super!
Cytat:
Napisane przez Linka25
no teraz to trzeba się z dala trzymać od takich miejsc
u nas jest kilkanaście tysięcy zachorowań na grypę tygodniowo 
a ja przed świętami wirusa chyba właśnie w CH złapałam
|
hmm... a my dziś byliśmy w Ikea Mam cichą nadzieję, że Leosiowi nic nie będzie- nie choruje od września.
Cytat:
Napisane przez agunia82
|
fajny!
Cytat:
Napisane przez nadalka
ładne  ale czy mi się wydaje czy ta pani ma dziecko na smyczy (szelkach) 
|
tak mi się wydaje Słyszałam o smyczach (szelkach) do nauki chodzenia. Może to to
Cytat:
Napisane przez phdwao
dziewczyny wygrałam kocyk la millou  ale mam szczęście 
|
|
|
|