Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-11, 20:02   #4319
Magiusa
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Wróciłam

Z kluczem na szyi biegałam, klapsy dostawałam a co będzie u nas? Nie wiem Choć wolałabym nie bić mojego dziecka.

W terminy porodu wg czucia pierwszych ruchów nie wierzę, wg mnie to jakieś ludowe wierzenia Jakoś sobie kobiety całe wieki musiały strzelać kiedy urodzą Wg tego by wychodziło, że urodzę w 37tc

My już po wizycie, nasz syn pozostał synem, ma taki sprzęt od razu zauważyłam
No i będzie Bartuś
Rozwija się prawidłowo, wszystkie pomiary w normie, tp bez zmian, więc rośnie nam super Waży jakieś 475g a przewidywana waga do porodu na dzień dzisiejszy to jakieś 3500g.
Gin mnie oczywiście zbadał na fotelu, wszystko super, stwierdził, że nie grozi mi przedwczesny na bank. No oby

Mały fikał nam takie koziołki Tak jak mała Ash nóżki zakładał na głowę, kręcił się jak szalony ale super był ułożony do badania serduszka I to wszystko nie za szokobąsa, za rybkę, o!

Kolejna wizyta 14.02 - w tym roku Walentajsy świętujemy w trójkę

---

zdałam relację, teraz zmykam się pouczyć
Gratuluje wizyty

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
No a jak zamawiasz u niego ileś tam rzeczy to za przesyłkę płacisz tylko raz te 12,90 czy jak? bo rzeczy ma ładne i jeśli przesyłka jednorazowa to by się opłacało.
Dodałam do zakładek...może się przyda za jakiś tam czas
Tak, płaciłam za jedną przesyłkę mimo, że zamówiłam sporo rzeczy

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora