2013-01-11, 20:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine
candid photos to takie gdzie np ustawiacie sie do zdjec, zeby rodzina i znajomi Wam zrobili a fotograf Was wtedy lapie pod innym katem. Albo przypadkiem cyka fotke dziecku bawiacemu sie czymstam. Takie niewymuszone fotki. Nie wiem jak to inaczej opisac
My narzeczenska chcemy we wlasnym ogrodzie bo chcemy najpierw normalne zakochane fotki  a potem wojne na farby  wiec nigdzie indziej raczej nam sie nie uda. I chyba dokupimy dodatkowy plener w Anglii i chyba zrobimy na zamku w Nottingham i w centrum miasta.
Fotograf zmywa sie po torcie i pierwszym tancu, oczepin nie bedziemy mieli wiec zabawa w sumie nie bedzie uwieczniona poza tymi zdjeciami co goscie zrobia. Zreszta tutaj o 2.00 to juz my bedziemy w sypialni a goscie w drodze do domu/pokoju hotelowego
tu jest galeria naszego fotografa. Troche ustawianych, ale glownie wlasnie candid
http://www.benjaminthephotographer.c...grapher-derby/
|
Fajne zdjatka ma Wasz foto 
Cytat:
Napisane przez klaudia1534
|
O moze bałwaniastą sobie zarezerwuję Tak na przypomnienie zimy na samym początku lata 2014 
Cytat:
Napisane przez tajik girl
|
Myslę, że spokojnie do takiego planowania wystarczy zwykły zeszyt, chociaż nie powiem, te z linków fajne,, na pewno też fajnie je sie ogląda kilka lat po ślubie, ale mi osobiscie szkoda by było kasy na takie cos...
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------
Cytat:
Napisane przez wenedka
SimplyDivine, ja bym po prostu mówiła drużbowie lub świadkowie.
Ja się zastanawiam nad 'zatrudnieniem' starostów dodatkowo. U mnie w rodzinie są dodatkowo starostowie na weselu, ale mój ukochany wujek, który by się nadawał idealnie do tej roli, niestety nie żyje.
Wiecie co? Zdaję sobie teraz sprawę z tego, jak bardzo będzie mi brakować osób, które już odeszły. Wujka, babć, dziadka.
|
Ja mam to samo jeśli chodzi o mojego dziadka, wiem, że będzie mi go strasznie brakowac. Byl taki wyluzowany, na każdy temat można bylo z nim pogadać, i uwielbiał sie bawić, tańczyć...
|
|
|