2013-01-11, 21:34
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
Cytat:
Napisane przez Siska
Uwaga zaczynam dziś! Od razu zrobię sobie fotkę brzucha. Kupiłam sobie jeansy biodrówki i brzuszek mi tak brzydko w nich wygląda, że aż motywację znalazłam  W ostatnich latach zdarzało mi się za to zabierać, teraz starsza i mądrzejsza dam radę do końca!
|
I jak udało ci się? Ja dzisiaj zrobiłam 9 dzień, tak mi się dobrze ćwiczyło, że zrobiłam 2 razy . Na początku było trudno, brzuch bolał, a po ćwiczeniach nie mogłam podnieść nóg, ale teraz jest naprawdę fajnie. Zazwyczaj pierwsza seria najgorsza, a druga i trzecia już bez problemu. Jak na razie jedynie 8 powtórzeń, więc zobaczymy, co będzie dalej. Trochę zrażają mnie komentarze, że amatorom te ćwiczenia nic nie dadzą, ale mam nadzieję, że w moim przypadku będzie inaczej Nie zależy mi na zbiciu wagi, ale po prostu na efekcie wizualnym i przede wszystkim na lepszym samopoczuciu. Wiem, że ćwicząc, robię coś dla siebie i dla mojego ciała, poza tym nie mam już uczucia wzdętego brzucha, czego szczerzę nienawidzę. Postaram się regularnie robić zdjęcia brzucha i mierzyć się w talii, żeby przedstawić wam efekty moich ćwiczeń, jeżeli oczywiście uda mi się wytrwać do końca, albo przynajmniej do połowy
|
|
|