Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Olejek rycynowy do włosów - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-12, 11:31   #1421
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: Olejek rycynowy do włosów - część II

Cytat:
Napisane przez jedidiah Pokaż wiadomość
Hmm dobra, zrobiłem tak że na noc wtarłem tego olejku w całe włosy i to zawinąłem jakimś ręcznikiem, no i dziś rano jestem dość mile zaskoczony, bo o ile nie jestem pewien, czy te włosy coś trochę podrosły, to na pewno ściemniały i już nie widać gołej skóry. Są też takie delikatniejsze niż po goleniu. To jeszcze proszę o pytanie, jak to stosować żeby nie przedawkować? Codziennie na noc to chyba trochę za dużo? A, i rano wypadałoby to zmyć, tylko czytałem gdzieś że niektórzy to myją dwa, trzy razy, podczas gdy ja tego olejku na łowie nawet nie czuję, mam tylko trochę tłuste włosy
spokojnie możesz stosować codziennie, nie przedawkujesz go no i zmywaj rano bo możesz sobie cebulki zapchać, skóra głowy musi kiedyś oddychać... nakładaj na noc jeśli tak Ci wygodnie a rano zmywaj i tyle, cała filozofia. Ja za pierwszym razem go zmywam a mam długie włosy więc Tobie tez za pierwszym razem się powinno udać ale będziesz przecież czuł czy jeszcze sa tłuste czy juz oczyszczone.
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując