2013-01-12, 15:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Maartikrk
Teraz już jest lepiej...Ale zaraz po tym jak odstawiłam Eveline to płytka można powiedzieć, że dążyła do odklejania powoli. Na szczęście szybko odstawiłam Eveline i pobiegłam do apteki szukać ratunku. Czerwone miejsca to mogą być jeszcze miejsca granicy w, których były żelowe paznokcie  Ale pozbywamy się śladów sztuczności ! 
|
a no, zapomniałam o żelach. Teraz powinno być tylko lepiej 
Cytat:
Napisane przez ameljja
Sama siebie też :P
Zmyłam lakier i widzę, że płytka mi pożółkła. Szczególnie kciuki 
Wiecie co u mnie to jednak nie ćmy tylko mole spożywcze... Właśnie otworzyłam szafkę i zabiłam 3 po czym znalazłam larwę...
|

ja mam cały czas żółte czasem bardziej czasem mniej...
uu to nieciekawie ;/ Sniegowa dobrze pisze.
Cytat:
Napisane przez Yenotek
aaa, to może i dobry byłby pomysł.  Classics nr 155, a top brokatowy Selene 167. 
|
a to ja mam inny nr i serię jednak 
a ten Classics ciekawy, ale u mnie raczej nie znajdę żeby obejrzec 
Cytat:
Napisane przez Majowa Rosa
Dzień dobry 
Do timeless love Anny (1 warstwa na ciemnym podkładzie) dodałam disco disco Essence (1 warstwa) i efekt jest powalający na żywo, bo prostu karnawałowe bling bling w kolorze drogi mlecznej, jestem mega zakochana w tym efekcie:
|
mani piękne! o paznokciach to co dziewczyny napisały myślę 
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Ja się boję ciem. I pająków też. Ale mniej, pająka potraktuję butem  Przed ćmami wręcz uciekam 
|
noo ja to tak samo, ćmy to masakra, lata to jak głupie 
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Myślę, że ona ze 30 by była w stanie wydać.
|
aha, no tylko jeszcze kwestia czy wchodzi w grę zamawianie? zresztą tego milani by można zamówić, one nie są takie drogie.
Cytat:
Napisane przez bopp
Wrzucam moje dzisiejsze.. środkowy jest zdecydowanie krótszy ale jest to efekt mojej przygody ze schodami xD
zapuszczam i wracam do starego kształtu 
|
Spodziewałam się masakry po Twoim opisie a tu śliczne pazurki! Kwadrat były piękne, ale te też niczego sobie, możesz nosić ktore zechcesz
|