Re: do p. Agi Z. - wypadanie włosów a tabletki antykoncepcyjne
Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i porady
[img]icons/icon25.gif[/img]
- spróbuję chyba skrzypu z mikroelementami i tego preparatu - piloxidil (wczoraj znalazłam o nim wzmianki w starych wiadomościach - wchodziłam też na stronę - ale nie chciała chodzić - spróbuję później).
Mam jeszcz prosbę o poradę do Pani Agnieszki (i nie tylko) [img]icons/icon41.gif[/img]
Zawsze lubiłam i nosiłam długie włosy (kiedyś miałam ich bardzo dużo), 10 lat temu to nawet poniżej pasa do d.... [img]icons/icon12.gif[/img] ,
teraz noszę poniżej ramion i zastanawiam się czy ich nie skrócić (w celu wzmocnienia) - tylko ja po prostu nie lubię krótkich włosów [img]icons/icon23.gif[/img] .
Farbuję od dawna - teraz na ciemny brąz (kiedyś czarny) - niestety już muszę (srebrne nitki)- może coś zmienić ???? [img]icons/icon21.gif[/img]
Jestem typową zimą - niebieskie oczy, b. ciemne włosy (naturalnie) jasna cera - i lubię czyste, chłodne, kontrastowe kolory, geometryczne formy, srebro (zawsze tak było - nwet kiedy nie wiedziałam, że to zima)
Słyszałam,że Pani Agnieszka nie lubi tego rodzaju klasyfikowania urody wg pór roku, ale tak najłatwiej mi się opisać.??????????!!!!! [img]icons/icon12.gif[/img]
proszę o radę - co zmienić [img]icons/icon21.gif[/img]
|