Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
hej!
polecam  ja trzymałam dłużej po nałożeniu ok 30 min.
 jak zawsze masz racje  i ten dar przekonywania  pełna perfekcja 
mam zamiar wychodować teraz długie i zdrowe włosięta i niepopełniać już tak drastycznych kroków jak w zeszłym roku 
|
hehe przekonywania 
asi czlowiek sie uczy na bledach, tak juz jest 
Cytat:
Napisane przez Lavia15
Hej
Ja właśnie teraz stosuje czarnego Glisskura - szampon i odżywkę i też widzę poprawę  bo wczesniej strasznie mi włosy wypadały i były poniszczone od farb i prostowania a po umyciu tym zestawem są w zdecydowanie lepszej kondycji... Jedyne co to wydaje mi się że po nich szybciej wlosy mi się przetłuszczają
Ciesze się, że powróciłam do Was- dzięki Wam mogę zawsze dowiedzieć się o różnych nowinkach urodowych i od razu aż bardziej chce sie dbać o siebie  w przerwach w nauce bede tutaj wchodzić 
|
moga sie przetluszczac po wszelkich liniach regenerujacych bo sa ciezkie 
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
A ja jednak nie jestem zadowolona z tego kolestonu. Po 1 myciu juz sie popiel z odrostu zmyl. Jest cieplo u gory, tego po palette nie rozjasnilo. Wiec mam gore cieplejsza i ciemniejsza a reszta jasna. Nie podoba mi sie to strasznie. Musialabym wlosy 2 razy dziennie myc zeby jakos znosnie to wygladalo :/ tak cieplo na odroscie tak szybko po farbowaniu jeszcze nie miałam :/ mam juz dosc tego cholernego blondu. Non stop cos nie tak :/
|
czeko ja ci polece... farby helen seward- moje ostatnie wielkie odkrycie
|