Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lakiery hybrydowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-13, 15:38   #2
milenka1423
Przyczajenie

Dot.: Lakiery hybrydowe

Cytat:
Napisane przez mila7776 Pokaż wiadomość
Witam , jestem kosmetyczką od wielu lat do tej pory korzystałam z lakierów firmy Shellac , do zakupu hybryd firmy Cosmetics Zone namówiła mnie moja znajoma ( też na nich pracuje ) i o dziwo są REWELACYJNE . Mimo niskiej ceny jak za lakier hybrydowy mogą spokojnie konkurować jakościowo z lakierami Shellac lub Kabos. Mam wiele ich kolorków , jednak moim ulubionym jest numer 11 - śliczna czerwień , lub 48 - fajna kawa z mlekiem. Spokojnie lakier utrzymuje się około 14 dni , u niektórych klientek nawet dłużej.
Jak zakupicie jakieś ładne kolorki to podajcie numer to dokupię .
Cieszę się że znalazłam się na tym forum , mam nadzieję że znajdę tu ciekawe opinie dotyczące nowości w kosmetyce.
Pozdrawiam mila 7776
Także zakupiłam produkty firmy "cosmetics zone" i jestem naprawdę zadowolona. U Moich klientek trzyma się około 20 dni oczywiście już z lekkim odrostem , ale to jest nieuniknione. A co do kolorów ciekawy jest kolor 046 piękny ciemny fiolet ( Kolor ciemny , prawie czarny z poświatą fioletową i delikatnymi drobinkami ) kolor 048 kawa z mlekiem też piękny i ciekawy. Aktualnie jestem zadowolona
milenka1423 jest offline Zgłoś do moderatora