|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Cytat:
Napisane przez songoku
Jeśli chodzi o fotografa to polecam Michała Gajznera-chłopak jest z Częstochowy nic nam nie policzył za dojazd a ślub był w Rudzie Śląskiej. Nie wiem jak cennik na ten rok ale my płaciliśmy 2400 w 2012 i w tym mieliśmy: przygotowania, ceremonie, wesele i plener w innym terminie.
Jeśli chodzi o sale to polecam Sale Bankietową Constantin w Bytomiu: jedzenia mnóstwo podane w oryginalny sposób, obsługa pierwsza klasa, właścicielka kobieta do rany przyłóż ułatwia a nie przeszkadza parze młodej. Chodziłam po wielu weselach i obawiałam się toalet bo te zazwyczaj na takich imprezach wyglądają koszmarnie a tam czysto, regularnie opróżniane kosze na śmieci. Bardzo fajne że zespół rozkłada swój sprzęt na takiej małej scenie i nie ma możliwości że w trakcie wesela wpadniesz na głośnik tudzież perkusistę. Z całego serca polecam
|
Jeżeli chodzi o Constantin, to także rozważaliśmy. Byliśmy na miejscu i rozmawialiśmy z właścicielką - rzeczywiście przemiła osoba. Termin na lipiec też był wolny, opinie o jedzeniu same dobre. Jedyne co nas odrzuciło - sala jest położona na ogródkach działkowych... niestety okolica jest straszna i niestety ale nas zraziła od samego początku. A wielka szkoda, bo w innym wypadku od razu zarezerwowalibyśmy tam termin.
songoku a może Ty polecisz fryzjerkę/kosmetyczkę ze swoich okolic? Wcześniej głównie polecane były Panie z Mysłowic lub Katowic a to już troche daleko od Zabrza/Gliwic. Planuję iśc do fryzjera do salonu a kosmetyczkę zaprosić do domu.
Edytowane przez madziocha
Czas edycji: 2013-01-13 o 17:40
|