Wątek
:
Osiemnastka mojej dziewczyny
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-01-13, 22:36
#
3
dorotka1066
Wtajemniczenie
Dot.: Osiemnastka mojej dziewczyny
jak już pisała poprzedniczka wiele osób robi w tym dniu jakąś imprezkę dla znajomych bądź rodziny więc najpierw dowiedz się jakie są jej plany na ten dzień.
Oczywiście możesz ją gdzieś zabrać ale jeżeli potrafisz zrobić coś więcej niż kanapki
mógłbyś przygotować jakąś małą kolacyjkę samodzielnie(jeśli nie potrafisz sam gotować może poproś mamę czy siostrę o pomoc). Nie musi to być jakaś wyszukana potrawa, liczą się twoje chęci i nastrój. Taka kolacja na pewno ją rozczuli. Do tego świece, może jakieś wino, romantyczny utwór w twoim wykonaniu
. Biżuteria jest co prawda bardzo oklepana, ale chyba nie znam dziewczyny która nie ucieszyłaby się na widok nowego świecidełka
możesz np kupić jej jakiś wisiorek czy bransoletkę i wygrawerować na niej datę urodzin. Jeśli macie jakieś wspólne zdjęcie, możesz je jakoś ładnie oprawić, to też miłe. Ja na swoją 18stkę dostałam piękny bukiet 18 róż, pamiętam że bardzo się ucieszyłam z niego i myślę że twoja ukochana też byłaby zadowolona, w końcu to takie romantyczne
mam nadzieję że chociaż trochę pomogłam.
dorotka1066
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do dorotka1066
Znajdź więcej postów dorotka1066