2013-01-13, 23:47
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
Napisane przez candycotton
Odessala tez. Chodzi o to, ze kobieta ktora faktycznie byl dosc tega cale zycie po wielu probach konwencjonalnego chudniecia, ktore sie nie powiodly poszla w koncu pod noz. No i sie posypalo w komentarzach. Mnie to tam nie wzruszylo bo rozumiem o co chodzi, niektorzy po prostu nie schudna bo faktycznie maja jakies tam sprawy. Ale komentarze byly ostre niektore, glownie o to ze nie mozna najpierw mowic, ze kazdy jest piekny, ze piekno naturalne, a potem sobie pomagac w ten sposob. Ja tam sie ciesze, ze jej wszystko sie udalo.
Ale ze co, ze znowu policja? Ale za co tym razem? W ogole chyba znowu stad sobie pojde, bo nie rozumiem tego. Nic tu takiego sie nie dzieje. Ani grozb, ani znieslawien, ani ostrej krytyki. Wiecej o tym watku szumu niz to jest warte. Jestesmy znane z tego ze jestesmy znane a nie cos faktycznie robimy.
|
celebryckie życie tu prowadzimy
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
|
|
|
|