2013-01-13, 22:49
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak znaleźć koleżanki?
Cytat:
Napisane przez keight91
ZGADZAM SIĘ W 100% Ludzie strasznie zdziczeli i to pewnie przez Internet w większości. Kiedyś z tego co mi starsze pokolenie opowiadało, gdy mieszkało się na wsi znało się wszystkich! Bywało się całymi dniami u sąsiadów i znało się całą ich rodzinę. Dzieciaki w tym samym wieku trzymały się razem. Ludzie, którzy chodzili razem do podstawówki zapraszali siebie na swoje wesela i chrzciny. Szkoda, że to pokolenie już wymiera. W tych czasach mam wrażenie, że znajomości najbliższe jakie uda nam sie stworzyć będziemy prowadzić przez Internet a w rzeczywistości i tak będziemy czuć się samotni, bo nikt nas nie będzie akceptował i każdy będzie się zamykał na drugiego człowieka. Kontakty będą fałszywe i oparte tylko na korzyściach. Jedynie w Internecie ludzie będą się otwierać, no i tak w sumie jest, świadczy o tym to forum. Zagadanie do obcej osoby w Internecie jest łatwe i normalne a zagadanie do kogoś w rzeczywistości jest odbierane nie miło i nie fajnie no i ciężko jest zdobyć się na to. Strasznie mnie to smuci :<
|
Dokladnie, jest tu watek gdzies, gdzie dziewczyna szuka przyjaciolki ale tylko online. Ostatnio wpadlam na dziewczyne, z ktora 10 lat do jednej szkoly chodzilam, mowie czesc a ta ze ee yy mysmy do szkoly razem chodzily, nie? Troche mnie wrylo.
A co do korzysci to tez widze, ze wiele osob jest zapraszanych na imprezy tylko dlatego, ze imprezowicze licza, ze kupi alkohol.
|
|
|