|
Zadomowienie
|
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Hej laski!
Pędzicie jak szalone no...nie mogę Was nadrobić,ale powoli jakoś idzie ehh...
Cytat:
Napisane przez martusia26
Cześć,
Noc nie była zła. Mała spała do 7, Tż na podłodze do 2, bo chyba wcześniej nie miał siły na łózko wejść. Ja byłam tak zmęczona że tylko dwa razy sie przebudziłam zajrzeć do małej, więc jestem wyspana.
Ale Pola obudziła się ze strasznym kaszlem. Wczoraj miała tylko katar. Jutro pewnie znów do lekarza będę dreptać  .
W piątek jej nie zaszczepiłam. Nie zrobię tego dopóki nie będę miała pewności że nie ma żadnego zastoju i zapalenia układu moczowego. Lekarka podciagnęła to powiększenie miedniczki jako wadę wrodzoną i tym samym szczepienie na pneumokoki mamy za darmo.
|
ta sama lekarka co wcześniej?co mówiła,że to samo minie?Muszę w takim razie podpytać jak to u nas wygląda
Cytat:
Napisane przez angel166
oj smutno sie czyta takie rzeczy
skoro, go kochasz to chyba warto wypróbować, porozmaiwac szczerze czy on chce z Tobą nadal byc, ale nie ze wzgledu na małą.
Mój też sie zmienił po narodzinach Jagody, stał sie bardzoej wybuchowy, nerwowy, czasami wrecz ordynarny :/ nawet nie tylko wobec mnie, ale tez wobec swoich rodzicow. Nawet oni to zauważyli i powiedzieli, ze kiedy taki nie byl, ze zmienil sie strasznie.
Rozmawialiśmy o jego zachowaniu, o tym, ze przykro mi gdy o byle głupotę wybuchnie, ublizy w nerwach i powiedział, ze się poprawi. to było początkiem grudnia. odpukac jak na razie jest o niebo lepeij. Czasem wybuchnie ale hamuje sie ze słowami.
Te zmianę tłumaczy tym, ze teraz czuje sie bardziej odpowiedzialny za nas, gdy jest nas troje.
Ze bardzo boi sie sytuacji, ze malej czegoś zabraknie. Ze denerwuje go, ze nie moze wiecej zarobić by żyło sie nam lepiej, by wystarczało bez pozyczania itp.
poroZmawiaj ze swoim, bo moze go te coś gryzie o cz nie chce ci ppwoedzie. i duszac tp w sobie wyzywa sie na Tobie.
|
Dzięki,właśnie coś sobie uświadomiłam,choć to i tak nie tłumaczy,by nie mógł panować nad słowami...
Cytat:
Napisane przez lidka0308
Katee dziękuję-niezmiernie mi miło
ja też jak cię poznałam to od razu poczułam, że dobrze byśmy się dogadały i że wspaniała z ciebie kobieta
|
Bardzo mi miło.Już nie pamiętam kiedy ktoś mi powiedział coś tak ciepłego dziękuję Kochana
wzruszył mnie Twój opis,słodkie to
Wszystkiego najlepszego dla Dusi i Jasia.Kurcze to już 5miesięcy...szok.
Nadrabiam dalej.
A i też jestem za lilką do przyłączenia do klubu.