2013-01-14, 10:40
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
Cytat:
Napisane przez dzika_kaka
A jednorazówek z Lidla któraś z Was używała? Bo mi do Lidla bliżej i częściej niż do Biedry ale nie wiem czy warto inwestować a właśnie mi się pampersy kończą...
|
coś o tych lidlowych słyszałam. moja szwagierka używała którychś, ale nie pamiętam, które to były, bo jej "niemowlę" ma już 6 lat 
wyślę ci na PW linki do recenzji o tych pieluchach, to sobie poczytasz, bo nie wiem czy tak tutaj mogę wstawić.
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------
muszę wam powiedzieć, że strasznie się wkurzyłam wczoraj.
normalnie używamy chusteczek pampersa, ale że Kuba dostał (w prezencie ) chusteczki bambino, to trzeba było je zużyć. Tak więc dwa dni temu otworzyłam opakowanie i zaczęłam używać.
Wczoraj mały już pupsko zaczerwienione. To pewnie po tych chusteczkach 
no kurde, dopiero parę dni temu wyleczyłam jedno odparzenie, a tu widzę znowu zaczyna się dziać... szlag mnie trafi i krew jasna zaleje 
nie wiem, czym mu smarować, żeby to zaczerwienienie nie przerodziło się znowu w jakieś ranki?
nie chcę tak często używać tej maści pięciornikowej, póki nic strasznego jeszcze nie ma.
w domu mam sudokrem, alantan plus i linomag zielony (moja teściowa go ubóstwia, więc postanowiła mnie w niego wyposażyć).
o bepanthenie nie wspominam, bo się na nim zawiodłam.
|
|
|