Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-14, 10:40   #888
lady_kiss
Rozeznanie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość
A jednorazówek z Lidla któraś z Was używała? Bo mi do Lidla bliżej i częściej niż do Biedry ale nie wiem czy warto inwestować a właśnie mi się pampersy kończą...
coś o tych lidlowych słyszałam. moja szwagierka używała którychś, ale nie pamiętam, które to były, bo jej "niemowlę" ma już 6 lat
wyślę ci na PW linki do recenzji o tych pieluchach, to sobie poczytasz, bo nie wiem czy tak tutaj mogę wstawić.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

muszę wam powiedzieć, że strasznie się wkurzyłam wczoraj.
normalnie używamy chusteczek pampersa, ale że Kuba dostał (w prezencie) chusteczki bambino, to trzeba było je zużyć. Tak więc dwa dni temu otworzyłam opakowanie i zaczęłam używać.
Wczoraj mały już pupsko zaczerwienione. To pewnie po tych chusteczkach
no kurde, dopiero parę dni temu wyleczyłam jedno odparzenie, a tu widzę znowu zaczyna się dziać... szlag mnie trafi i krew jasna zaleje

nie wiem, czym mu smarować, żeby to zaczerwienienie nie przerodziło się znowu w jakieś ranki?
nie chcę tak często używać tej maści pięciornikowej, póki nic strasznego jeszcze nie ma.
w domu mam sudokrem, alantan plus i linomag zielony (moja teściowa go ubóstwia, więc postanowiła mnie w niego wyposażyć).
o bepanthenie nie wspominam, bo się na nim zawiodłam.

Kubuś
ur. 11 listopada 2012

Blanka
ur. 10 lipca 2011
Aniołek

lady_kiss jest offline Zgłoś do moderatora