Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowe Żony 2011 część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-14, 11:36   #123
I_K
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Żony 2011 część VII

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Dobry
Ja wczoraj caaalutki dzień spędziłam na rysowaniu Jeszcze dziś do 15 siedziałam- wciąga jak cholera
Dostaliśmy jabłka od kolegi i miała być szarlotka, zrobiliśmy w pt i sob placki z jabłkiem a dziś udusiłam jabłka, ale okazało się, że zabrakło jajek na ciasto i nie kupiłam margaryny Nic to szarlotka będzie jutro

Qslońcu no co ty to ta sąsiadka tak się na waszych poprzedników uparła, że ich eksmitowali? A to tam tak można? W sensie, że wyrzucić kogoś z mieszkania?

Dziewczyny od dziś zabieram się za ćwiczenia! co dzień będzie skalpel a później ten kolejny. Choinki nie ma jest miejsce i ooogromny brzuch
takaya miałaś jabłkowy weekend
ja ćwiczę od soboty ale przyznam się ze za oierwszym razem nie wytrwałam zobaczymy jak będzie dziś
Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
czesc laski

qsloncu bardzo dobrze zrobilas

my wczoraj z tz mielismy sie wybrac i z kolega na paintaballa elektronicznego ale kolezanka zadzwonila co przyjechala z Angli czy bym mogla przyjsc wiec odwolalismy koledze ze kiedy indziej i poszlam
ale sie usmialysmy
i pare ciuszkow fajnych dostalam
no i mialam okazje "imprezowac" z babcia 103 letnia
uuu babcia ma już swoje lata
Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Bardzo milo byl zaskoczony! Powiedzial, ze wogole sie nie spodziewal i ze co za mila niespodzianka

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Och dziewczyny, bedziecie cwiczyc?! Ja w takim razie wroce do jogi Mam juz taka ochote zakonczyc semestr z wloskiego, zeby miec wiecej czasu na wszystko!

Dumam nad samochodem.... Sprawdzilam koszty ubezpieczenia itp i nie wyglada to najgorzej. NAjdrozszy jest niestety parking (a u nas to mus, jak nie to mozna po 20-40 minut krazyc czekajac az zwolni sie miejsce), bo az okolo 70-90 euro za miesiac!
sporo za parking...