2013-01-14, 11:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część VII
Cytat:
Napisane przez takaya
Dobry 
Ja wczoraj caaalutki dzień spędziłam na rysowaniu  Jeszcze dziś do 15 siedziałam- wciąga jak cholera 
Dostaliśmy jabłka od kolegi i miała być szarlotka, zrobiliśmy w pt i sob placki z jabłkiem a dziś udusiłam jabłka, ale okazało się, że zabrakło jajek na ciasto i nie kupiłam margaryny  Nic to szarlotka będzie jutro
Qslońcu no co ty to ta sąsiadka tak się na waszych poprzedników uparła, że ich eksmitowali? A to tam tak można? W sensie, że wyrzucić kogoś z mieszkania?
Dziewczyny od dziś zabieram się za ćwiczenia! co dzień będzie skalpel a później ten kolejny. Choinki nie ma jest miejsce i ooogromny brzuch 
|
takaya miałaś jabłkowy weekend 
ja ćwiczę od soboty ale przyznam się ze za oierwszym razem nie wytrwałam zobaczymy jak będzie dziś
Cytat:
Napisane przez ewka1368
czesc laski
qsloncu bardzo dobrze zrobilas
my wczoraj z tz mielismy sie wybrac i z kolega na paintaballa elektronicznego ale kolezanka zadzwonila co przyjechala z Angli czy bym mogla przyjsc wiec odwolalismy koledze ze kiedy indziej i poszlam
ale sie usmialysmy
i pare ciuszkow fajnych dostalam 
no i mialam okazje "imprezowac" z babcia 103 letnia 
|
uuu babcia ma już swoje lata
Cytat:
Napisane przez monita01
Bardzo milo byl zaskoczony! Powiedzial, ze wogole sie nie spodziewal i ze co za mila niespodzianka 
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------
Och dziewczyny, bedziecie cwiczyc?!  Ja w takim razie wroce do jogi  Mam juz taka ochote zakonczyc semestr z wloskiego, zeby miec wiecej czasu na wszystko!
Dumam nad samochodem.... Sprawdzilam koszty ubezpieczenia itp i nie wyglada to najgorzej. NAjdrozszy jest niestety parking (a u nas to mus, jak nie to mozna po 20-40 minut krazyc czekajac az zwolni sie miejsce), bo az okolo 70-90 euro za miesiac!
|
sporo za parking...
|
|
|