2013-01-14, 12:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: karmienie piersią w miejscach publicznych - opinie
Cytat:
Napisane przez Klarissa
To co piszesz jest bez sensu. Nie masz pojęcia o tym jakie ja mogę mieć problemy, czy jakie może mieć problemy ktoś inny. Nie każdy czuje potrzebę pisania o sobie na forum wszystkiego. Oczywiście nie dziwi mnie, że oceniasz na podstawie przeczytanych wypowiedzi, każdy tak robi.
Nie rozumiem jednego - dlaczego twoim zdaniem jedna strona musi zrozumieć, że inni nie mogą postąpić inaczej, a druga strona jakoś wcale nie musi zrozumieć, że zwyczajnie komuś coś się nie podoba/przeszkadza.
Wiesz nastolatki z tyłkiem na wierzchu też mi przeszkadzają.
I mam prawo o tym mówić, a one mają prawo chodzić jak chcą.
One też mają swoje argumenty na to, że muszą tak chodzić a nie inaczej.
I nie znaczy to, że mi to nagle zacznie się podobać.
|
Jakie bez sensu. Napisałas, że mogłaś poprosić męża, żeby wziął wolne? Tak, Napisałaś, że sklepy masz blisko i są dłużej otwarte? Tak. Z tego więc wnoszę, że nie miałas z tym problemów i mogłas sobie spokojnie nie wychodzić z domu bądz wychodzić bez dziecka.
Zaś Rzabba napisała, że ona musiała wychodzić z dzieckiem i karmić je poza domem, bo mąż musiał byc w pracy, ona musiała do urzędu czy sklepu. I już
I wszystko byłoby dobrze, gdybyscie ze scorpionec nie zaczęły pouczeń w stylu: ah, oh, jak tak można nie umiec sobie poradzić, co za mamałygi co dnia nie potrafią zaplanować. Jak człowiek chce to i wyżej pupy podskoczy, prawdaż.
Gdybyście sie nie mądrzyły to nie byłoby tematu.
Cytat:
Napisane przez scorpionec
a ty wiesz jakie mamy te warunki??
ale fakt podejście zupełnie rożne.. podejście... wolę zaplanować sobie dzień... "by żyło się łatwiej" niż w tym czasie rozważać jak to inni mają lepiej i łatwiej..a tylko ja zawsze pod górkę..
|
Wiem, bo raczyłyście nam je opisać.
Za to ty nie masz zielonego pojęcia o tym czy ja miałam zawsze pod górkę a jesli tak, to czy poświęciłam chociaż jedną myśl osobom, które planują sobie dzień.
|
|
|