Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-14, 15:07   #2308
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Jak mieścisz się w swoje to może tylko taki pas ciążowy kupić a odpięty guzik mieć? Ja mieszczę się tylko w jedne swoje spodnie, reszta mnie ciśnie mimo, że brzucha praktycznie nie mam jeszcze ciążowego.
Kupiłam na allegro spodnie z H &M używane za 20 zł takie bardziej bojówki ale jeszcze w nich nie chodziłam i kupiłam rybaczki też używane ale niestety dla kogoś to były rybaczki a dla mnie na 3/4 są i lekko w nogach cisną więc pewnie w nich nie pochodzę długo. odwiedzam tez regularnie lumpeksy ale ciężko coś kupić bo jak są spodnie to rozmiar 36/38 lub 46-50 a pośredniego nie ma. Szkoda trochę kasy na nowe, no chyba, ze w wyprzedaży będą. Nie ma co się też nastawiać na kupno dużej ilości par długich spodni, lepiej upolować jaką spódnicę lub rybaczki bo jak będzie gorąco to też trzeba w coś się ubrać.
A jelitami się nie martw, podobno to normalne
a może legginsy?

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

ja pracuje w piatek i sobota noc
łojjj czyli niemalże 24h

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Kochanie tylko spokojnie tak jak napisala Natala przystawiaj ja zanim alarmuje ze jest glodna.....tez mialam problem z sutkami i mialam te nakladki silikonowe i "skraplalam" troszke mleczka i przystawialam Mloda tak ze cala buzia obejmowala ta nakladke a nie sama koncowke a przy okazji naciskalam na piers na poczatku zeby poczula to mleczko (tyle ze mloda jak juz zalapala to po trzech pociagnieciach zasypiala na amen haha)

Ja przeciez tez nie karmilam Mai piersia ale przystawialam i na samym poczatku karmilam Maje strzykawka!!!!!! wkladalam najmniejszy palec do buzi tak go umiejscowialam na podniebieniu i w kaciku ust przykladalam strzykawe i lekko naciskalam....Maja zaczynala ssac mi palca i tak pila mleczko na samym poczatku bo nie chcialam zeby przyzwyczaila sie do butelki (bo walczylam dosc dlugo zeby jadla z piersi jednak jak juz nawet polozna, lekarka i pani od laktacji stwierdzily ze Maja jest niereformowalna przeszlam na butle czyli sciagalam i dawalam normalnie z butelki)
wow ale metoda

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Własnie kupilam bilet do Pl na 27 kwietniaCena nizsza niz patrzałam kilka dni temu do tego bez opłat lotniskowych to brałam, bo moze byc tylko drozej
brawo

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
jak Ci powiem, że wszystko! To uwierzysz?
Jest mega intuicyjny, programy są przemyślane, nic nie sprawia Ci problemu. Praca na obrazkach, które chcesz np wykorzystać w prezentacji są przyjemnością, a nie wnerwia Cię, że coś Ci się nie chce o centymetr przesunąć itp, przeglądarki, programy są stworzone pod CIebie, pod Twoje potrzeby. Przynajmniej ja miałam takie wrażenie jak pracowałam. Co bym sobie nie wymyśliła byłam wstanie zrobić bez nerwów, że coś mnie nie puszcza.

Fakt, że trzeba go poznać, bo jak dostaniesz do ręki za pirwszym razem może sprawiać problem, ale w ogólnym rozrachunku - mistrzostwo świata!

Przynajmniej takie jest moje zdanie, super mi się pracuje na macach
Teraz nie mam... ale czekam, aż im się znudzi i wrócą do jabłuszka
dla mnie to wszystko czarna magia - jestem za murzynami...
o czym Wy w ogóle mówicie?

---

jestem padnięta - tak to jest jak człowieka trochę nie ma spraw milion...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora