Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-14, 17:33   #1618
Hally_berry
Rozeznanie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
o kurcze... już 35 Mi się robi naprzemian gorąco i zimno jak czytam o tych tygodniach... A jak pierwsza mamusia z wątku urodzi to będę już chyba kłębkiem nerwów... Stres się zaczął

no to super z tymi bliźniakami

witaj Zapraszamy do konwersacji

ja też... Ale po chwili porównywanai to już zaczynam świrować... Mam sporo ciuszków od koleżanek, z których metek (po kilku praniach) pozmywały się napisy z wymiarówką... I tak przykładam te ciuszki jedne do drugich i już samam nie wiem czy body o 1cm dluższe to już kolejny rozmiar czy może ten sam... i tak się motam co prać a co odkładać na później

hehe... To u mnie podobnie A jedną mam taka koleżankę, która będąc w ciąży marudziła już od 5 m-ca chyba jak jej ciężko, itp... I normalnie widzę jak jej nie pasuje gdy za kazdym razem gdy mnie pyta ja jej odpowiadam, że dobrze się czuję... Tak jakbym jakimś dziwadłem była, bo kobieta w ciąży to chyba powinna narzekać i już

znaczy dopiero będzie od piątku aktualna? To super, bo wypłatę mam dopiero w przyszłym tyg więc powinnam sie na tę promocję załapać

Powoli nadrabiam
a propo dobrego samopoczucia kobiet w ciąży to wg. mnie dużo zależy od Nas samych , Naszego podejścia do życia , Nas samych i otoczenia - wiele kobiet nawet jakby chciała czuć się dobrze to z przyczyn niezależnych od nich samych ma kiepski nastrój bo dolegliwości ciążowe , czasami trwające dłużej niż pierwsze 3 miesiące potrafią dać im w kość - te kobiety jestem w stanie zrozumieć; natomiast dla wszystkich innych marudzących non stop bez żadnego konkretnego powodu to nie mam za dużo cierpliwości ...... taki los Nasz kobiet, że decydując się świadomie lub nie na dziecko musimy liczyć się z wieloma zmianami w Naszym życiu zarówno psychicznym i fizycznym i trzeba to przyjąć godnie - a nie zarażać innych pesymizmem