Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-14, 19:41   #348
hug_me
Przyczajenie

Dot.: Seks,orgazm i podniecenie

Cytat:
Napisane przez valhalla91 Pokaż wiadomość
heh. jakbym słyszala samą siebie. Ta sama sytuacja i ten sam problem . Z wyjątkiem tego, że jak o nim myśle to nie mam tych motylkow w brzuchu. Mam nadzieje tylko, że to nie wina BRAKU CHEMII w związku, bo jak sie okaże, ze nie pasujemy do siebie to sie rozpłacze. (( . Naczytalam sie o tym orgazmie tyle.. ale nic nie pomaga. zadne ''proby zadawalania sie samemu'' napinanie miesni pochwy, czy potrzeba czasu wyuczenia sie przezywania orgazmu. Moj facet jest idealny w tym co robi żeby mnie zadowolic: oral, piesczenie w roznych okolicach ciała. Uważam ze gdyby moje ciało potrafilo odbierac te pieszczoty byla bym w 7 niebie.! a tak tylko mi sie moj TZ marnuje . . Moze to wina krotkiej gry wstępnej.. no nie wiem.. ;/// chyba tylo to mialabym nam a w szczegolnosci mu do zarzucenia ponieważ za kazdym razem pozwalam mu zbytszybko przejsc do rzeczy . ;/
dokładnie tak samo mam, to bardzo kiepskie i az mi czasem głupio, bo bardzo go kocham..;/