Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-14, 19:43   #2123
Lewek
Zakorzenienie

Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Witajcie!

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość

Kiedyś próbowałam to przeczytać, ale nie dałam rady. Strasznie mnie męczyła ta książka.
A teraz zamówiłam "50 twarzy Greya" i czekam aż przyjdzie
Ooo, sama się zastanawiam ostatnio nad tą książką Nigdy nie czytałam erotyków, ale mam chęć teraz A czytałaś coś innego kiedyś?

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

My dzisiaj w nocy przeżyliśmy horror. Antek nagle zaczął kaszleć i nie wiem czy ślinka mu do gardła wleciała czy co, ale zaczął okropnie się dusić i kaszleć bez przerwy przez jakieś 5 minut. Myśleliśmy, że zawału dostaniemy oboje z TŻ-tem. Boziu jak on się męczył, serce pękało na widok tych przestraszonych oczek. Od razu zrobiliśmy w tej nocy inhalacje z Pulmicortu. Chcieliśmy od rana jechać do przychodni, ale od tamtego czasu tylko zakaszlał 2 razy, więc nie będziemy panikować i poczekamy do tej środy. No chyba, że sytuacja się pogorszy, ale oby nie.
Ale mieliście przeżycie, współczuję. Sama ostatnio przeżyłam zachłyśnięcie młodego, ale to trwało chwilę.

Zamówiłam robocik kuchenny i jutro się go spodziewam, nie mogę doczekać się, i wciąż myślę co ja najpierw zrobię??
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora