Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30 letni facet i moje rozterki...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-14, 18:56   #12
Mertensir
Przyczajenie

Dot.: 30 letni facet i moje rozterki...

Co do wicia gniazdka u niego też to tak odbieram. Czasem sobie też myśle, że zamieszkanie ze mną w mieśce i tak byłoby przejściowe bo po co jak ktoś pisał brać kredyty jak cieplutki kącik czeka na nas...
Ale na szczęście nie jestem taka głupia by rujnować sobie życie mieszkając z teściami i ja mówie o tym otwarcie. On nie miałby odwagi proponować mi takie rozwiązanie bo ja nie raz podkreślałam przy okazji remontu jego łazienki, że wolałabym w piwnicy bez okien mieszkać sama niż z rodzicami. Remont był jakieś 2 lata temu i tłumaczył się tym, że jeśli nic nie płaci rodzicom za rachunki, nie dokłada się to im chociaż łazienkę wyremontuje na piętrze. Jakoś w tamtym czasie uznałam ok. niech Ci będzie wydawaj swoją kasę na co chcesz.

Co do proponowania mieszkania tak to on wyszedł z inicjatywą jakieś 2 miesięce temu mówiąc otwarcie, że czuje że się nie rozwijamy i czy chciałabym z nim zamieszkać. Wtedy mu powiedziałam ok ale dodałam też że wolę żeby zamieszkał trochę przedemną sam bo ja nie chce wskakiwać w rolę jego matki...

Czarny scenariusz to dla mnie odejście. 4 rok związku weekendowego...podziękuje

No coż będę musiała drążyć temat, i ustalić określony czas na zmianę sytuacji
Mertensir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując