2013-01-14, 21:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3
nie wiem jak to fatass robiła ze pochłaniała 1700-1900 kcal- oczywiście zdrowego jedzenia  tzreba się dobrze wyginać żeby uzdierac te cal.w zdrowym jedzonku
a ja dzisiaj kupiłam chyba z 5 kg. filetów z kurczaka na promocji 
jakoś szkoda bylo mi nie kupić. tym bardziej ze teraz dużo jem kuraka
MATKO ZROBIŁAM KOLEJNY ZABIEG ROZGRZEWAJĄCY NA CELULITIS- JAK MNIE PIECZE MASAKRA
|
Ja Ci mogę powiedziać jak uzbierać tyle kalorii, nawet w zdrowym jedzeniu jestem od tego specem hahah
Co do kurczaka, to ja jem b. mało mięsa - z różnych względów. A dzisiaj zahaczyłam o jeden z dwóch moich ulubionych targów, gdzie dają świeże mięso, a nie jakieś szaro pomarańczowe, śmierdzące kurze cycki jak w marcpolu koło mnie.. tam nigdy mięsa nie kupuję. Tak więc mam dostawę - cały kurczak i prawie kilo cyca indyczego, poporcjowane, pomrożone, nic tylko się teraz dietować 
A czym sobie robisz te zabiegi antycell?
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------
Cytat:
Napisane przez miiilenka
Tak na kazdej wizycie mam badana ilosc miesni i ilosc tluszczu  I tluszczu zostalo mi juz malo bo 5%mojego ciala, ale juz na 1 wizycie dowiedzialam sie, ze mam baaaardzo duzo meisni  i MUSZE je spalic. Jest to proces powolny, no ale w koncu dojde do celu 
|
5%??? tyle to mają kulturyści! aż mam ochotę poprosić Cię o fotę to Ty masz nadwagę w ogóle? 
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------
acha - no i spowiadam się grzecznie - właśnie odbębniłam trening z gwiazdami, 2 moduły z 3, bo balans mnie nudzi. I nie wiem teraz co zrobić z tą cholerną kolacją, nie chciałam jeść przed treningiem, a przeciągnął mi się start (czekałam na siostrę, która miała dołączyć i w rezultacie się wyłamała ) jestem głodna, ale jeść o 22:12, gdy mam nadzieję przed północą zasnąć.. no nie wiem.
|
|
|