Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-15, 09:29   #2007
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
ty ty ty nas tu nie strasz złamaniami dobrze ze nic powaznego to nie jest

moja babcia tak zgineła szla z koscioła poboczem bo odsniezarki cały snieg wrzucali na chodnik a nim nie dało sie przejsc babcia usiała podpierac dziadka a on o kuli dziadek chciał sie poprawic i chcieli wejsc na chodnik nagle poczuł szrpniecie i babci nie było odwrócił sie i obudził dopiero pod płotem babcie samochód ciagnął babcie5 metrów bo zachaczyła sie o płaszcz , gosc uciekl ale jeden pan pojechał za nim i zadz po policje powiedział w która strone ow sie przemieszczał zlapali go nawet nie wiedział ze kobiete przejechał i najechał był tak pijany
babcia zmarła jak chcieli ja do karetki wkładac , najlepsze było ze jej siostrzeniec pobiegł jej z pomoca a nie wiedział ze to ciocia zaczał szukać na drodze czegos bo cos mu kazało jakas podswiadomosc i znalezli tablice rejestracyjne .. z koscioła do domu mieli parenascie kroków ( to moja druga babcia , dziadek miał 2 zony)

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

a palic paliłam przez przeszło 15 lat i to prawie dwie paczki ... mama zmarła 8 marca 2009 a ja 25 kwietnia zapaliłam ostatniego papierosa .... przeczytałam 16 stron ksiazki "jak skutecznie rzucic palenie"
mało tego sasiadka obok mnie paliła z 20 lat po dwie paczki cristali , smiała sie ze nie jak jej powiedziałam ze po ksiazce przestałam , nie wiem ile ona przeczytała ale do dzis nie pali a wypierała sie nogami rekami
wspólczuję....straszna tragedia

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Co robicie dzis na obiad? Szukam weny

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Moze maja takie zasady ale pierwszy raz sie z tym spotykam.
pomidorową z ryżem dla kubusia i tż, na drugie udka pieczone, ziemniaki pieczone i surówka a'la cesar tylko bez mięsa. Ja nie jem bom na diecie

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora