2013-01-15, 11:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Cytat:
Napisane przez gawa
Witajcie dziewczyny po dłuugim i ciężkim weekendzie. Już po pogrzebie mojej przyjaciółki. Bardzo trudne chwile ale jakoś na sercu jest mi lżej i lepiej się czuje. Resztę weekendu przesiedziałam na zajęciach a wczoraj dostałam telefon z mojej fundacji że jest szczeniaczek na przechowanie więc się od razu zgodziłam no i takim sposobem przez jakiś czas będę mieć w domu już cztery ogony . W nocy już moje myśli skierowały się na nowego lokatora i w końcu się wyspałam . Pierwszy raz od dnia wypadku. Więc jest ciut lepiej. Czego nie mogę powiedzieć o jej rodzicach, Byłam u nich wieczorem przed pogrzebem i to było najgorsze spotkanie w moim życiu. Martwię się jak oni sobie poradzą bo są naprawdę wykończeni ...
|
Na pewno nie był to dla ciebie łatwy i przyjemny czas. Ale jak to się mówi podobno "czas leczy rany". Faktycznie dla jej rodziców to tragedia, na pewno to przeżywają. Człowiek żyje dzień jak co dzień a tu bach taka tragedia... Wiem że żadne słowa tu raczej nie pomogą, ale dobrze że byłaś z nimi, na pewno to doceniaja i sa ci wdzieczni.
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------
Cytat:
Napisane przez magnusia
oj ja nie mam takich problemów- jestem straszny śpioch  spanie w dzień mi nie przeszkadza w spaniu w nocy
|
czyli tak jak ja ale ostatnio stwierdziłam że szkoda mi czasu na spanie w dzień. Bo czas za szybko leci i sama nie wiem na co go pożytkuje... Także staram się wysypiac w nocy
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------
Czy u was też był taki piękny poranek, lekki mróz, padający gruby śnieg...
Idealnie na spacer, a tu trzeba do pracy...
Miłego dnia dziewczyny
|