Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-01-15, 20:05   #1036
DeKajka
Zakorzenienie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Kurcze..... ja rozumiem poznawanie swoich raczek przez niemowlaka ale moj Kuba tak wklada paluszki do buzi ze az ma odruch wymiotny! no i tak sobie zasypia z tymi lapkami w buzi od czasu do czasu na wymioty :/ dzis sie budze, patrze a on troszke zwymiotowal przez to wszystko! przeciez to niebezpieczne a ja nie wiem jak temu zaradzic smoka nie lubi bo nie tyle ssie te palce co je tam ciumka, wklada, wyciaga, bawi sie wiec smok po 3sek wypada z buzki i dawaj za paluszki

Czy Wasze dzieci tez wkladaja paluszki do buzi??
Moj pcha caly czas , nawet w kapieli i sie zachwyca , mlaska .. widocznie smaczny mamy plyn do kapieli Ja probowalam go oszukac smoczkiem ale nie da rady .. raczki bardzije preferuje .. Wiec mu w tym nie przeszkadzam .. czytalam ze dzieciaki tak poznaja swoje cialo , ze to bardzo wazne w ich rozwoju .. hmmm ..

A co do pampersow to ja kupilam te rossanowskie i Dada .. do dupy jedne i drugie .. odgnioty robia malemu na pupci i jakies takie sztywne .. wiec dalej brniemy w pampersy niszczac przy tym nasz budzet ..

TŻet znowu ma nocke .. neidlugo wychodzi wiec czeka mnie kolejna nieprzespana noc .. ogolnie moje dziecko grzeczne .. nie placze praktycznie wogole ale lubi sie bawic z mama w nocy a na to nic nie poradze .

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora