2013-01-16, 08:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Darusia powodzenia
dzieciom na pewno nic nie bedzie jak kilku zabawek im nie kupisz.
Moi też nie dostaną nic zbędnego bo zbieram na swoją siłownię 
Czasami zapominamy że też mamy potrzeby ,marzenia a zdrowy egoizm bardzo wskazany
Bao mój Miko to podobnie robi ,ja nie raz piłuję mordę o coś a on mi przerywa "mamo?" ja-"co? " a on -"lubię cię" no i po krzyku lis mały
Takie akcje to u wszystkich są i musimy przez to przejść niestety.Tylko od nas zależy jak na to spojrzymy.
Mój nie raz przyjdzie z podwórka i nie pozwoli się nikomu rozebrać bo on jest obrażony i tylko mama ma go rozebrać ,a ja np. coś robię ,w łazience jestem to stoi i czeka.No to stój sobie.Nie walczę z uparciuchem a jest tak uparty zawzięty ,prawdziwy ukrainiec (mamy korzenie ukraińskie i ja i tż )
czasami działa jak powiem "nawet nie próbuj sie ubierać ,nawet o tym nie myśl" albo " ty na pewno tego nie zrobisz" to wtedy dla niego kop do działania żeby zrobić na przekór.
Jeszcze dochodzą kłótnie z bratem.Pójdzie do niego na górę otworzy drzwi i pyta" adan wiesz co?"
on -"co?"
a mały -"jajco" i ☠☠☠ drzwiami ,nikt u nas drzwiami nie trzaska tylko ten smród mały zaraz starszy się wścieka już jest krzyk bo mu mrówki płoszy,mały ucieka a za chwilę to samo
albo jak się zacznie o cos szarpać ,wszystko jest jego nic nie chce oddać ,jak z zakupów przyjadę to wszystko jego ,no masakra jakaś ,skąd mi się taki chitrus wziął
No trzeba tłumaczyć ile się da i w miarę olać to wszystko albo podejść na zimno bo wyjścia nie ma.
---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------
Ana szpadel jest wąski i prosty a łopata szeroka i lekko wygięta
|
|
|